Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SOULROT - hallgasd meg a chilei "vintage death metal" banda új, 'Deceiving Tyranny Manifesto' című számát!


2020-07-07

A Valparaíso városából származó Soulrot zenekar július 27-én, a Memento Mori kiadó jóvoltából adja ki második teljes értékű albumát, amit 'Victims of Spiritual Warfare' címmel láttak el.

A Soulrot új, 'Victims of Spiritual Warfare' című stúdióalbuma "éppen olyan elbaszottul könyörtelen és mocskos, mint a banda előző, 'Victims of Spiritual Warfare' című lemeze. A teleportáció jelen esetben csak az 1991-es évig működik; lévén a Soulrot azt a nyers és durva death metalista hangzást hozza vissza a köztudatba, ami akkoriban jellemezte a színteret. Még több doom, még több grindcore, még több rombolás - ez a jelszó! Meg persze DEATH FUCKING METAL - ahogy azt megszokhattuk!"

A tracklista:
01. La Doctrina de los Malnacidos
02. Nihilistic Automata
03. Buried Alive
04. I, Master
05. Perpetual Warfare
06. God Forsaken
07. Deceiving Tyranny Manifesto
08. Chainsaw Worship Hymn
09. Protect the Coven
10. Evolutive Slaves
11. All That Remains
12. Nameless Ritual
13. Hideous Manifestation
14. What Destroys You, Makes Us Stronger
15. Aquelarre

Az első három új dal, a 'God Forsaken', az 'All That Remains' és a 'Deceiving Tyranny Manifesto' alább meghallgatható:

A Soulrot 2017. április 24-én, a Memento Mori kiadó jóvoltából adta ki első teljes értékű albumát. A 'Nameless Hideous Manifestations' címmel megjelent nagylemezen JL Olmos (Betrayed, ex-Micosis, ex-Gangrenous) gitáros dalai hallhatók. A frontember 1993-1994 környékén alapította a bandát, de az első kör után több mint 20 évig szüneteltetnie kellett azt, mivel a zenész számos egyéb projektben is részt vállalt. 2013-ban csatlakozott JL-hez a basszusgitáros-énekes JH Wilschrey (Sadistic Murder, Acero Letal); így újjáéledt a Soulrot, és vele együtt a közép-amerikai "vintage death metal" stílus.

A Soulrot 2016-ban jelentette meg első hivatalos kiadványát, egy 'Revelations' című EP-t; egy évvel később pedig eljött az idő az első teljes értékű nagylemez, a 'Nameless Hideous Manifestations' kiadására. A 2017. április 24-én megjelent stúdióalbum dallistája így néz ki:

01. Desde el Arrecife del Diablo...
02. Those Who Dwell in the Abyss
03. From My Grave
04. Ectoplasmic Revelations
05. Infertile Anti-Womb
06. This Putrid Canvas
07. Majestic Rot
08. Incorporeal Autopsy
09. Blackstone
10. Transfigured Through the Void

Alább kedvcsinálóképpen meghallgatható a teljes album:


SOULROT - hallgasd meg a chilei
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás