Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dal-premier a GOROD thrasher, 'Kiss the Freak' című EP-jéről


2017-03-22

A francia death metal banda bejelentette, hogy áprilisban egy "meglepetés EP-vel" jelentkeznek. Ennek kapcsán az alábbi közlemény érkezett:

"Ez az EP életünk eddigi legőrültebb kihívásának végeredménye. 2016 végén kaptunk egy ajánlatot, miszerint részt vehetnénk egy thrash metal bandás európai turnén (a Havok, a Warbringer és az Exmortus társaságában). A Karácsonyt megelőző napon pedig elhatároztuk, hogy kiadunk egy olyan lemezt, ami passzol azokhoz a bandákhoz, akikkel fellépünk a körút során... Ez tehát azt jelenti, hogy mindössze két hónapunk marad, hogy megalkossuk a zenét, megírjuk a szövegeket és elkészítsük a borítót. Ez a rohanás pedig arra ösztönzött minket, hogy a megszokottól totálisan eltérő módon, teljesen lényegretörően lássunk neki a munkának. A végeredmény pedig a Gorod 20 évének legspontánabb alkotása lett! Reméljük, ti is annyira élvezitek majd ezt az anyagot, mint amennyire mi élveztük elkészíteni azt. Thrash or be thrashed!!".

Az április elsején megjelenő 'Kiss the Freak' hivatalos ízelítője alább elérhető. Lentebb szintén megtekinthető az új single-dal, a 'Being a Jerk' szöveges videója.

A Gorod thrash metal zenekarokkal közös turnéja április 2-án veszi kezdetét Manchester-ben. Az egy hónapon át tartó európai turné dátumai és állomásai itt érhetők el.

A Gorod 2015 októberben, négy év szünet után egy újabb "fojtogató riffekkel, sebészi pontosságú ütemekkel és kegyetlen, gonosz vokál-témákkal teli" kompozíciót tett le az asztalra. Ekkor jelent meg legutóbbi nagylemezük, az 'A Maze of Recycled Creeds', amit az alábbi megjegyzéssel vezettek fel: "A Necrophagist, az Obscura, a Meshuggah, a The Dillinger Escape Plan és a Decrepit Birth rajongói hozzanak magukkal bukósisakot". Minderről bővebben itt írtunk.


Dal-premier a GOROD thrasher, 'Kiss the Freak' című EP-jéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás