Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Pénteken megjelenik a DIE APOKALYPTISCHEN REITER 10. albuma, a 'Der Rote Reiter' - itt az új klip, a 'Die Freiheit Ist Eine Pflicht'!


2017-08-23

A Die Apokalyptischen Reiter egy hosszabb szünet után tér vissza 10. nagylemezével, aminek megjelenése 2017. augusztus 25.-re várható.

A banda nemrégiben vette fel új stúdióalbumát, ami a 'Der Rote Reiter' címet kapta. A lemez produceri munkáit a zenekar tagjai végezték, a hangmérnöki feladatok pedig Alexander Dietz (Heaven Shall Burn) és Eike Freese (Deep Purple, Kai Hansen) nevéhez fűződnek. A felvételek a Chameleon Recording és a Chemical Burn stúdiókban zajlottak.

Íme az új lemez borítója és dallistája:

01. Wir Sind Zurück
02. Der Rote Reiter
03. Auf Und Nieder
04. Folgt Uns
05. Hört Mich An
06. The Great Experience Of Ecstasy
07. Franz Weiss
08. Die Freiheit Ist Eine Pflicht
09. Herz In Flammen
10. Brüder Auf Leben Und Tod
11. Ich Bin Weg
12. Ich Nehm Dir Deine Welt
13. Ich Werd Bleiben

A Die Apokalyptischen Reiter közleménye így szól: "Közeleg az új album! Koncertjeink lendülete és energiája bele fog égni a húsotokba! Visszatértünk! Idén nyáron megjelenik új, 10. stúdióalbumunk! Nagyon keményen dolgoztunk az új dalokon; őszre pedig leszervezzük a következő turnét! Hamarosan közzéteszünk minden részletet; de addig is üdv innen, Hamburgból!".

Az augusztus 25-én, pénteken a Nuclear Blast gondozásában megjelenő 'Der Rote Reiter' hivatalos előzetesei itt érhetők el, a címadó dal, az 'Auf Und Nieder' és a 'Die Freiheit Ist Eine Pflicht' című számok videoklipjével egyetemben:

A Die Apokalyptischen Reiter egy német extém / heavy / folk metal banda, ami 1995-ben alakult. Stílusuk kezdetben főként dallamos death / thrash metal volt, de a későbbiekben egy kevésbé kaotikus irányba mentek: nagyobb hangsúly kaptak a folk-elemek, és a hörgést is többnyire felváltotta a "tiszta" ének. Dalszövegeik egyaránt német és angol nyelven íródnak; habár az utóbbi időben inkább anyanyelvüket használják.

Az énekes-gitáros Fuchs (Daniel Täumel) vezette zenekar nemzetközi szinten a 2000-es 'All You Need Is Love' albummal futott be, viszont a valódi sikereket a 2003-as 'Have A Nice Trip' jelentette; köszönhetően többek közt annak, hogy ekkor kezdtek el kísérletezni további, befogadhatóbb zenei stílusokkal, mint például a hard rock és a jazz.

A 2006-os 'Riders On The Storm' album óta a banda rendre felkerül a német / osztrák / svájci toplistákra. Legutóbbi nagylemezük 'Tief.Tiefer' címmel jelent meg, 2014. május 30-án, a Nuclear Blast jóvoltából - ez a kiadvány Németországban a 22. helyig jutott az eladási listán.

A Die Apokalyptischen Reiter az utóbbi időben több akusztikus turnét is lebonyolított: Németországban ezeket a koncerteket a vártnál is nagyobb érdeklődés övezte.

A banda 2002 óta a német Nuclear Blast Records kötelékében alkot - lokális szinten ők számítanak a kiadó egyik legkelendőbb zenekarának.


Pénteken megjelenik a DIE APOKALYPTISCHEN REITER 10. albuma, a 'Der Rote Reiter' - itt az új klip, a 'Die Freiheit Ist Eine Pflicht'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás