Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

APOSENTO - itt a spanyol death metal banda új szöveges klipje, a 'The Dweller On The Threshold'!


2020-04-08

Az Aposento tagjai január folyamán vonultak stúdióba, és felvették második albumukat, ami a 2017-es 'Bleed to Death' folytatása.

A harmadik Aposento album - ami a 2014-es debüt-lemez és a 2017-es 'Bleed to Death' folytatása - az Xtreem Music jóvoltából jelenik meg, 2020. május 5-én, 'Conjuring the New Apocalypse' címmel.

Az Aposento 1990-ben mutatkozott be két demó-lemezzel és mini CD-vel, amit 'Welcome to Darkness'-nak neveztek el. 1997-ben oszlottak fel, majd 2012-ben alakultak újjá. Ezt követően jelent meg a visszatérő EP, a stílszerű címmel ellátott 'Return to Death'. Miután kiadták ezt a mini-albumot, leigazolta őket az Xtreem Music kiadó, és 2014-ben piacra dobták első teljes értékű nagylemezüket, amit a bandáról neveztek el. Ezután jött a 2017-es 'Bleed to Death'; most pedig elérkezett a harmadik eposz, a 'Conjuring the New Apocalypse' ideje. Ez utóbbi albumra 10 vadonatúj nóta került fel, a banda egyedi, tradícionális, klasszikus és brutális old-school death metal stílusában.

A 'Conjuring the New Apocalypse' a spanyolországi Haro városában került rögzítésre, a Rocklab Stúdióban, Dan Díez producelésében. Az album keverését és maszterizálását a legendás Dan Swanö végezte el Németországban, a Unisound Stúdió falai között. A lemezborító Naroa Etxebarría műve.

Íme a borító és a tracklista:

01. Liber al Vel Legis
02. Heretics by the Grace of God
03. Kadosh - Spitting on the Trisag
04. Samhain - The Night of Ignis Fatuus
05. Akerbeltz
06. Noli me Tangere
07. Vamachara - The Left Hand Path
08. Revelation777
09. The Dweller on the Threshold
10. Doomsday - The Metanoia of Redemption Process

A 'Conjuring the New Apocalypse' megjelenik CD-n, 12 hüvelykes LP-n és digitális változatban is. Lentebb meghallgatható az első ízelítő dal, a 'Liber al Vel Legis':

Újonnan megjelent a 'The Dweller On The Threshold' című szám szöveges videója is:

Lentebb megtekinthető a 'Partially Deceased Syndrome' című szám hivatalos videója, ami a banda előző nagylemezén szerepel:

Az Aposento első albuma alább teljes egészében meghallgatható:


APOSENTO - itt a spanyol death metal banda új szöveges klipje, a 'The Dweller On The Threshold'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás