Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Áprilisban jelenik meg az új GRAND MAGUS album, a 'Wolf God'


2019-02-10

A svéd "riff-harcosok" 9. stúdiólemeze április 19-én jelenik meg, a Nuclear Blast kiadó jóvoltából.

A riffek istenei visszatértek! Kevesebb mint két évvel a fantasztikus 'Sword Songs' album megjelenése után a Grand Magus ismét akcióba lendül. A heavy metal óriásai rendkívül rövid időn belül alkottak meg néhány új himnuszt, melyek a 'Wolf God' című album formájában szabadulnak a világra".

"A 'Wolf God' végtelen magasztossággal rombolja le a heavy metal-szcénát; a gitár-riffek pedig magukért baszélnek. A banda kilencedik nagylemeze - ami tele vannak epikus ritmusokkal és súlyos metalzenei témákkaé - számos jövőbeni klasszikust tartalmaz".

Az új lemezt Svédországban, a Sweetspot Stúdióban vették fel, Staffan Karlsson producerrel. Az április 19-én megjelenő 'Wolf God' alább látható borítóját egy híres művész, Anthony Roberts tervezte.

A banda közleménye így szól: "Harmadik alkalommal vettük igénybe Anthony Roberts mágikus tehetségét és képzelőerejét, mely által megvalósult az új Grand Magus album illusztrációja. Ezúttal az erdő, a hold és a farkas van a középpontban. Ez persze nem akármilyen farkas... óvakodjatok tőle! Ő a farkasok istene, WOLF GOD!".

Hamarosan jönnek a friss hírek és az első ízelítők...

A Grand Magus legutóbbi nagylemeze, a 'Sword Songs' 2016 májusában jelent meg, szintén a Nuclear Blast jóvoltából.


Áprilisban jelenik meg az új GRAND MAGUS album, a 'Wolf God'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás