Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új felállással rögzíti új albumát az IMPLORE


2019-04-10

A Century Media Records 2017-ben igazolta le a német zenekart, és adta ki annak új albumát, a 'Subjugate'-et. Egy év telt el azóta - most friss hírek érkeztek...

A hamburgi székhelyű, de spanyol és olasz gyökerekkel is rendelkező Implore együttes 2013-ban alakult. Azóta komoly hírnévre tettek szert az európai extrém metal-színtéren, köszönhetően elkötelezettségüknek és kemény munkájuknak, ami mindeddig több EP-t és demó-lemezt, valamint egy teljes értékű, magas kritikai elismerésnek örvendő stúdióalbumot ('Depopulation' / Pelagic Records, 2015) eredeményezett.

Több mint 200 koncerttel és számos fesztivál-fellépéssel (Summer Breeze, Party.San, stb.) a hátuk mögött, az Implore több műfajon belül is komoly rajongótáborra tett szert; lévén zenéjükre egyaránt ráillik a brutál-death metal, a grindcore, a hardcore és a crust-punk jelző. Annek ellenére tehát, hogy sokan a 'death metal' kategóriába sorolják az Implore hangzását, a banda - köszönhetően a tagok nyitottságának és sokoldalúságának - a szélsőséges műfajok mindegyikében képes kiemelkedőt alkotni.

A legfrissebb hírek szerint a banda nekilátott következő, harmadik nagylemeze munkálatainak. A csapat mindezt egy megújult felállással teszi. Úgy tűnik, 2019-re kialakult a végleges line-up, miután új basszusgitáros érkezett a bandába, Carol Lieb személyében. Az egykori gitáros, Markus Matzinger mostantól a dobok mögött foglalja el a helyét; Eduard Petrolillo és Gabriel Dubko pedig maradt a gitáros és az énekes.

Az Implore következő stúdióalbuma várhatóan 2019 őszén jelenik meg, a Century Media által. Erről bővebb infók hamarosan...

Előző, második nagylemezük 'Subjugate' címmel jelent meg, új partnerük, a Century Media Records jóvoltából, 2017. szeptember 22-én. Amire ezen a lemezen számítani kell: erősebb hangzás, kimunkáltabb dalok, és még több kísérletezés... (lentebb ízelítőképpen elérhető az új lemez munkálatait dokumentáló videó-sorozat három része).

Az alább látható lemezborítót és a szövegkönyvi illusztrációkat Brian D’Agosta (Vallenfyre, Goatwhore, stb.) tervezte:

A tracklista:
01. Birth Of An Era
02. Loathe
03. Cursed Existence
04. Paradox
05. Disconnected From Ourselves
06. Totalitarian
07. Patterns To Follow
08. Ecocide
09. Technology A Justification For Killing
10. Cult Of El
11. Desolated Winds
12. Boundary
13. Untouchable Pyramid
14. Gazing Beyond
15. Manufactured Reality
16. Victims Of The Hollowing

Az album megrendelhető többek közt digipak CD-n, digitálisan és bakeliten. Ízelítőképpen (ha van egy perced) lentebb megnézheted a vadonatúj, 'Loathe' című szám hivatalos videoklipjét.

Újabban megjelent az 'Boundary', valamint a 'Patterns To Follow' című számok videoklipje is:


Új felállással rögzíti új albumát az IMPLORE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás