Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE SARCOPHAGUS - új dalokat mutatott be a török black metal banda


2017-03-28

A The Sarcophagus második nagylemeze nyolc év kihagyás után jelenik meg.

A Satanath Records (Rus), a Death Portal Studio (USA), a Fila Sophiae (Swe) és a Sphera Noctis Records (Bra) közreműködésében jelenik meg a török Sarcophagus zenekar második teljes értékű albuma; a 2009-es 'Towards the Eternal Chaos' folytatása.

A banda - aminek eredeti énekese a svéd Shining mestere, Niklas Kvarforth volt - egy új frontembert mutat be az új lemezen, az orosz Todestriebe zenekar éléről ismert Morkbeast személyében. Az ankarai székhelyű black metalisták 'Beyond This World's Illusion' címmel látták el az új albumot, ami 2017. április 4-én jelenik meg világszerte, a neves Paolo Girardi által tervezett borítóval.

A tracklista:
01. Reign Of Chaos
02. Ain Sof
03. Dymadiel
04. The Profanity Rites
05. Sapremia Of Earthly Creatures
06. Triumphant Divine Terror
07. Armoured Death
08. Flaming Key To Divine Wisdom
09. Apocalyptic Beast

Az album 'Triumphant Divine Terror' című dala lentebb meghallgatható. Ez a dal a világtörténelem vallásait veszi számba, mint az évszázadokon keresztül ívelő háborúk legfőbb okozóit. A vallás-terrort maguk az emberi lények kreálták, szánalomra méltó módon, a "fény" nevében - nem véletlen, hogy mindegyik elbukott. A Sarcophagus zenekar pedig ellene van minden gondolatnak, ideának, melyek megbolondítják, elvakítják, és rabszolgaságba taszítják az embert...

Az album előrendelhető online, a Satanath Bandcamp-oldalán; bővebb infók a kiadványról és a munkálatokról, valamint a jövőbeni koncertekről, a banda Facebook-oldalán találhatók.

Alább elérhető az album nyitó-dala, a 'Reign Of Chaos' is:


THE SARCOPHAGUS - új dalokat mutatott be a török black metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás