Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

29 év után új albummal tér vissza az ACID REIGN


2019-06-05

A veterán brit thrash banda lemezszerződést kötött a Dissonance Productions kiadóval, és bejelentette, hogy régóta várt, harmadik stúdióalbuma idén szeptemberben jelenik meg.

Howard Smith énekes közölte az örömhíreket: "29 éven belüli első albumunk szempontjából fontos volt számunkra, hogy a megfelelő "otthonra" leljünk; és ez - úgy érzem - sikerült is. Már a szerződés aláírásától fogve evidens volt számunkra, hogy a Dissonance kiadó stábja végtelen lelkesedéssel áll mindahhoz, amit mi itt elkészítettünk - nem is beszélve mindarról az intelligenciáról és tökéletesn infrastruktúráról, amit számunkra biztosítani képesek [...] Nem mellesleg már alig várjuk, hogy kiadhassuk következő albumunkat, ami egy igazi szörnyeteg! És epekedve várjuk már a lemezbemutató turnét is, mivel több mint két éven keresztül vártunk erre - ennyi időbe telt, mire egyenesbe hoztunk mindent. És persze tűkön ülhettek Ti is, mivel igazán ütős évek előtt állunk! Hamarosan megosztunk veletek minden részletet és örömhírt a lemezt és turnékat illetően! Maradjatok türelemmel!".

A legendás Acid Reign legutóbb egy April Fools elnevezésű turnét bonyolított le. Ennek apropójából jelent meg a banda legutóbbi single-dala, illetve a hozzá készült dalszöveges videoklip: a 'The Man Who Became Himself' alább elérhető.

Az új single a nagysikerű 2015-ös 'Plan Of The Damned' című digitális kislemez folytatása. A 'The Man Who Became Himself' (aminek lent látható borítóját Andy Pilkington, a Very Metal Art munkatársa készítette) tehát azt a vonalat viszi tovább, ami a banda visszatérés fémjelezte: egy vérbeli brit thrash-himnuszról van szó!

Az új single itt megvásárolható digitális formában, a lehető legjobb minőségben.

Az Acid Reign első körben 1985 és 1991 között működött. Ezidő alatt két klasszikussá vált thrash-albumot (1989 - 'The Fear', 1990 - 'Obnoxious') adtak ki. A visszatérés 2015-ben volt esedékes - a frontember, H ekkor egy teljes egészében megújult felállással élesztette újjá bandáját.


29 év után új albummal tér vissza az ACID REIGN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás