Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új dalt és klipet mutatott be az OBEY THE BRAVE


2019-05-24

A kanadai együttes 'Balance' címmel adott ki új single-dalt.

Az Obey The Brave nemrégiben tért vissza egy Emmure-ral közös turnéról. A Blind Witness és a Despised Icon egykori tagjai alkotta csapat most két vadonatúj single-t osztott meg, 'No Apologies' és 'Balance' címen. Ezek az első új Obey The Brave dalok a 2017-es 'Mad Season' megjelenése óta.

Mint azóta kiderült, az Obey The Brave következő stúdióalbuma szintén a 'Balance' címet viseli - 2019. július 19-én fog megjelenni. Erről bővebb infók hamarosan...

Az alább látható videoklipeket a The Fellas stábja rendezte. Íme a premierek:

Az Obey The Brave "nyers szenvedéllyel és dühös elkötelezettséggel teli" harmadik nagylemeze 2017. június 2-án jelent meg. A 2014-es 'Salvation' album 'Mad Season' című folytatása az Obey The Brave eddigi legambíciózusabb kiadványa. A banda - amit jelenleg Alex Erian énekes, John Campbell és Terrence McAuley gitárosok, Cory Wilson basszer és Stevie Morotti dobos alkot - néhány tagcsere, és kisebb-nagyobb hullámvölgy övezetében készítette el ezt a stúdiólemezt.

A 'Mad Season'-t McAuley társ-producelte, Dean Hadjichristou (Protest The Hero, Parkway Drive) közreműködésében. Az új album a csapat "stilisztikailag legszínesebb munkáját" takarja. Ehhez hozzájárult többek közt az is, hogy a munkálatokba besegített egy francia-kanadai rap-banda, a Loud Lary Ajust; illetve az a tény, hogy Alex Erian énekes ezúttal kibővítette vokál-palettáját, és egyfajta old-school punk stílust prezentál.

Attól függetlenül, hogy továbbra is rengeteg üvöltés van ezen az albumon, fontosnak éreztem, hogy művészileg kipróbáljak valami mást is... Egyszóval: nagyon izgalmas volt újra feltalálni saját magam” - nyilatkozta Erian.

A 'Mad Season' borítója lentebb látható; a tracklista így néz ki:

01. On Thin Ice
02. Drama
03. On Our Own
04. Mad Season
05. 97 Again
06. Les Temps Sont Durs
07. Low Key
08. Feed The Fire
09. The Distance
10. Way It Goes
11. RIP
12. This Is It

Lentebb megtekinthető az 'On Our Own', a 'Drama' és a 'Mad Season' című szám hivatalos videoklipje.

A 2012 januárjában alakult Obey The Brave tagjai Montreal-ból és Ottawából származnak. A banda "csináld-magad" attitűdjének első gyümölcse a 'Young Blood' című (szintén 2012-es) album volt, aminek megjelenését követően intenzív turnézásba kezdett a csapat. Az Obey The Brave mostanra bejárta az egész világot (olyan metalcore-legendák társaságában, mint a The Amity Affliction, a Stick To Your Guns, az Emmure, az Attila, a Terror, a Carnifex és a We Came As Romans), és jelentőségteljes kapcsolatokra tett szert a koncertek során.

A csapat jövőbeni turnéjának dátumai és állomásai itt találhatók meg (ugyanitt lehet megrendelni a lemezeket is).


Új dalt és klipet mutatott be az OBEY THE BRAVE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás