Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Draugr' címmel tette közzé új klipes dalát a POWER THEORY zenekar


2019-11-14

Az amerikai power metalista Power Theory együttes - aminek korábban tagja volt Veress Márton (Armageddon, ex-Pokolgép) is - bemutatta legújabb single-dalát.

A Power Theory új albuma december 6-án lát napvilágot, 'Force of Will' címmel, a Pure Steel Records jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Morior Invictus (Intro)
02. Force Of Will
03. Draugr
04. If Forever Ends Today
05. Mountain Of Death
06. Albion
07. Th13teen
08. Spitting Fire (feat Piet Sielck / Iron Savior)
09. Bringer Of Rain
10. Path Of Glory
11. Shadow Of Man
12. The Hill I Die On

Ahogy az a dallistából is kiderül, az új lemezen egy különleges vokál-csatát hallhatunk, ami a banda énekese, Jim Rutherford és az Iron Savior legendás frontembere, Piet Sielck között játszódik le. A 'Spitting Fire' című dal - ami alább elérhető szöveges videó formájában - az első ízelítője az albumon hallható monstre riffelésnek és epikus dallam-áradatnak. Íme a premier:

Újonnan megjelent a 'Draugr' dal videoklipje és a 'Mountain Of Death' című szám audiója is:

A Livesay, a Sleepy Hollow és a Single Bullet Theory egyes tagjai alkotta Power Theory 2007-ben jött létre. Első nagylemezük 2011-ben jelent meg, 'Out of the Ashes, into the Fire... and Other Tales of Insanity' címmel. Ezt követte a 2012-es 'An Axe to Grind'. Mindkét albumot a Pure Steel Records gondozta; és így volt ez a 2015 októberében kiaott 'Driven By Fear' esetében is, melyen bemutatkozott Jeff Rose (Livesay) énekes (ez utóbbi albumról bővebben itt írtunk).

A banda 2017 márciusában kiadott egy 'Something Old, Something New...Something F**king LIVE!!! From Europe' című EP-t, amin egy új dal és két korábbi szám újrarögzített változata mellett két koncertfelvétel kapott helyet. Az új nóta a 'Brace For Impact' címet viseli - ehhez készült nemrég egy hivatalos videoklip is, amit a banda első budapesti koncertjén forgattak, 2016. szeptember 4-én, a Rock on! fesztiválon. A lentebb megtekinthető felvételt Hajdú Armand filmrendező készítette.

A Power Theory jelenlegi felállása a következőképpen néz ki:

Jim Rutherford - ének
Robert Ballinger Jr - gitár, vokál
Carlos Alvarez - gitár, vokál
Alan D'Angelo - basszusgitár, vokál
Johnny Sasso - dobok, vokál

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni fellépésekről a powertheory.net oldalon érhetők el.


'Draugr' címmel tette közzé új klipes dalát a POWER THEORY zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás