Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

PRIMAL FEAR - itt a frissen megjelent 'Metal Commando' album harmadik videoklipes dala, a 'Hear Me Calling'!


2020-07-24

A veterán német power metal banda a mai napon kiadta 13. stúdióalbumát, aminek címe magáért beszél.

A Primal Fear új, 'Metal Commando' című stúdióalbuma "110%-ban magában foglalja a német zenekar minden erejét és nyers energiáját". Az új nagylemez producere ezúttal is maga a banda basszusgitárosa, Mat Sinner volt; a keverést pedig a híres Jacob Hansen végezte el - vagyis egy vérbeli "dream-team" vette kezelésbe ezt a dal-kollekciót!

"Nem akarok felsőfokban beszélni, de az biztos, hogy mindannyian kihoztuk magunkból a maximumot, és mindannyian totálisan elégedettek vagyunk a hangzással és dalok tartalmával. Bátran kijelenthetjük, hogy ez egy top-album - talán a valahavolt legerősebb kiadványunk" - nyilatkozta Mat Sinner. "Ez a lemez tökéletes keveréke bandánk eredetének és jelenlegi stílusunknak. Tökéletes az összhang a két dolog között, és minden bandatag kiváló munkát végzett a dalszerzés és a stúdiózás tekintetében. Számomra a 'Metal Commando' a tökéletes album, a tökéletes időben!".

A 'Metal Commando' a Primal Fear első albuma, amin a Gamma Ray-ből és a The Unity zenekarból ismert Michael Ehré dobol; egyben az első azóta, hogy a banda 20 év után újonnani szerződést kötött eredeti kiadójával, a Nuclear Blast-tal.

A tracklista:
01. I Am Alive
02. Along Came The Devil
03. Halo
04. Hear Me Calling
05. The Lost & The Forgotten
06. My Name Is Fear
07. I Will Be Gone
08. Raise Your Fists
09. Howl Of The Banshee
10. Afterlife
11. Infinity

Bónusz CD (limitált digipak):
01. Rising Fear
02. Leave Me Alone
03. Second To None
04. Crucify Me

A 2018-as 'Apocalypse' album folytatása, a 'Metal Commando' 2020. július 24-én, pénteken jelent meg, rajta 11 vadonatúj dallal. A Nuclear Blast kiadó által a boltokba kerülő lemez május 15-én vált előrendelhetővé (digipak CD-n, dupla LP-n és digitális formában). Ekkor mutatták be az első, 'Along Came The Devil' című single-dalt, szöveges videó formájában.

"Az 'Along Came The Devil' arról biztosítja a rajongókat, hogy nálunk nincs felesleges kísérletezgetés, semmiféle negatív meglepetés: az új Primal Fear album, a 'Metal Commando' pontosan az, amire számítotok, amit vártok. Pengeéles PF-riffek, ütős vokálok, ritmusos dobok és gazdag produkció. A jelenlegi körülményeket figyelembe véve nem tudott a banda összegyűlni, hogy hivatalos videoklipet forgasson; ezért igyekeztünk a lehető legjobbat kihozni a szituációból, és minden energiánkat egy remek kis szöveges videóba fektettük. Reméljük, hogy nektek is tetszik az új dal és a kisfilm. Tekerjlétek maxra a hangerőt!" - nyilatkozta Mat Sinner.

Újonnan megjelent az 'I Am Alive' című szám hivatalos videoklipje is, aminek kapcsán Sinner elmondta: "Az 'I Am Alive' az új album nyitó-dala, egyben pedig megállapítása a jelenkori nehéz időknek, amiben élünk. A dupla-basszus dob-témák gyorsasága, valamint a durva ritmusok és a zsíros gitár-témák teszi ezt a nótát a valahavolt egyik legjobb Primal Fear-szerezeménnyé. Ez egy igazán ütős dal, ami remek reprezentációja új albumunknak, a 'Metal Commando'-nak".

A megjelenés napján közzétett az 'Hear Me Calling' című szám hivatalos klipjét is, amit Matt Sinner így kommentált: "Az a különleges a 'Hear Me Calling' dalban, hogy benne van az első PF-albumok vibrálása, valamint a 2020-as év Primnal Fear-jének lendülete egyaránt. Ez pedig azért is nagyszerű, mert Tom Naumann fontos részt vállalt a dalszerzésben; maga a dal alapjai pedig az én saját stúdiómban születtek meg. Ralf Scheepers írta a dalszöveget, remek módon tolmácsolván minden érzelmet; és persze ő adja elő ezt a fülbemászó refrént is. Távol az otthontól, valahol Peru és Bolívia között, egy fapados repülőn utazva, az otthonra gondolva... erőteljes gitár-riffek, csodás dallamok, ritmusok és ütős témák - erről van itt szó!!!".

Alább elérhető az első három hivatalos album-előzetes:

A Primal Fear 2020 januárjában jelentette be, hogy soron következő lemezbemutató turnéjuk Metal Commando Over Europe elnevezéssel kerül megrendezésre szeptember és október folyamán. A körút (melyek a Freedom Call) lesz az előzenekar keretében - 2020. október 8-án - a budapesti Barba Negrába is ellátogat a banda.


PRIMAL FEAR - itt a frissen megjelent 'Metal Commando' album harmadik videoklipes dala, a 'Hear Me Calling'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás