Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Metal Commando' címmel jelenik meg a PRIMAL FEAR következő albuma - itt az új klipes dal, az 'Along Came The Devil'!


2020-05-16

A veterán német power metal banda elkészült 13. stúdióalbumával, aminek címe magáért beszél.

A Primal Fear soron következő, 'Metal Commando' című stúdióalbum "110%-ban magában foglalja a német zenekar minden erejét és nyers energiáját". Az új album producere ezúttal is maga a banda basszusgitárosa, Mat Sinner volt; a keverést pedig a híres Jacob Hansen végezte el - vagyis egy vérbeli "dream-team" vette kezelésbe ezt a dal-kollekciót!

"Nem akarok felsőfokban beszélni, de az biztos, hogy mindannyian kihoztuk magunkból a maximumot, és mindannyian totálisan elégedettek vagyunk a hangzással és dalok tartalmával. Bátran kijelenthetjük, hogy ez egy top-album - talán a valahavolt legerősebb kiadványunk" - nyilatkozta Mat Sinner. "Ez a lemez tökéletes keveréke bandánk eredetének és jelenlegi stílusunknak. Tökéletes az összhang a két dolog között, és minden bandatag kiváló munkát végzett a dalszerzés és a stúdiózás tekintetében. Számomra a 'Metal Commando' a tökéletes album, a tökéletes időben!".

A 'Metal Commando' a Primal Fear első albuma, amin a Gamma Ray-ből és a The Unity zenekarból ismert Michael Ehré dobol; egyben az első azóta, hogy a banda 20 év után újonnani szerződést kötött eredeti kiadójával, a Nuclear Blast-tal.

A tracklista:
01. I Am Alive
02. Along Came The Devil
03. Halo
04. Hear Me Calling
05. The Lost & The Forgotten
06. My Name Is Fear
07. I Will Be Gone
08. Raise Your Fists
09. Howl Of The Banshee
10. Afterlife
11. Infinity

Bónusz CD (limitált digipak):
01. Rising Fear
02. Leave Me Alone
03. Second To None
04. Crucify Me

A 2018-as 'Apocalypse' album folytatása, a 'Metal Commando' 2020. július 24-én jelenik meg, rajta 11 vadonatúj dallal. A Nuclear Blast kiadó által a boltokba kerülő lemez május 15-én vált előrendelhetővé (digipak CD-n, dupla LP-n és digitális formában). Ekkor mutatták be az első, 'Along Came The Devil' című single-dalt, szöveges videó formájában.

"Az 'Along Came The Devil' arról biztosítja a rajongókat, hogy nálunk nincs felesleges kísérletezgetés, semmiféle negatív meglepetés: az új Primal Fear album, a 'Metal Commando' pontosan az, amire számítotok, amit vártok. Pengeéles PF-riffek, ütős vokálok, ritmusos dobok és gazdag produkció. A jelenlegi körülményeket figyelembe véve nem tudott a banda összegyűlni, hogy hivatalos videoklipet forgasson; ezért igyekeztünk a lehető legjobbat kihozni a szituációból, és minden energiánkat egy remek kis szöveges videóba fektettük. Reméljük, hogy nektek is tetszik az új dal és a kisfilm. Tekerjlétek maxra a hangerőt!" - nyilatkozta Mat Sinner.

A Primal Fear 2020 januárjában jelentette be, hogy soron következő lemezbemutató turnéjuk Metal Commando Over Europe elnevezéssel kerül megrendezésre szeptember és október folyamán. A körút (melyek a Freedom Call) lesz az előzenekar keretében - 2020. október 8-án - a budapesti Barba Negrába is ellátogat a banda.


'Metal Commando' címmel jelenik meg a PRIMAL FEAR következő albuma - itt az új klipes dal, az 'Along Came The Devil'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás