Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PRONG - új szöveges klip a 'Zero Days' albumról: 'However It May End'


2018-08-05

A veterán new yorki groove metal banda tavaly kiadta a 2016-os 'X (No Absolutes)' album folytatását...

A Prong új nagylemeze 'Zero Days' címmel jelent meg 2017. július 28-án, a Steamhammer / SPV / eOne kiadók jóvoltából, digipak CD-n, dupla LP-n, digitálisan és stream formájában.

A 'Zero Days' egy "érzelmi hullámvasút, ami maszív riffekkel, fémes groove-okkal és karcos vokál-témákkal" van felszerelve. Az albumot ismét a frontember, Tommy Victor producelte, de a hangtechnikai munkálatokba besegített Chris Collier is.

Victor korábban a következőket nyilatkozta: "Azt kell, hogy mondjam, rengeteg munkánk van a 'Zero Days' albumban. Attól a perctől kezdve, hogy hazatértünk az előző turnéról, elkezdtünk kísérletezgetni a régi és új ötletekkel; és fókuszba helyeztük a tényt: fasza dalokat kell csinálnunk! Azt szerettük volna elérni, hogy ez a lemez modern legyen, de ugyanakkor hű maradjon a korábbi kiadványainkhoz is. Dalszövegeket tekintetében természetesen ismét őrültségeket alkottam; talán minden eddiginél nagyobb őrültségeket... ezeket persze megpróbálom a lehető legintelligensebb módon, artikuláltan előadni. Úgy érzem, sikerült elérni a célt: egy szilárd albumot szültünk, tele himnuszokkal, fejrázós nótákkal, thrash-témákkal, groove-okkal, és mindennel, ami egy fasza Prong-lemezhez szükséges!".

A tracklista:
01. However It May End (3:36)
02. Zero Days (3:35)
03. Off The Grid (3:18)
04. Divide And Conquer (3:16)
05. Forced Into Tolerance (3:16)
06. Interbeing (3:50)
07. Blood Out Of Stone (4:12)
08. Operation Of The Moral Law (3:30)
09. The Whispers (3:19)
10. Self Righteous Indignation (4:13)
11. Rulers Of The Collective (3:01)
12. Compulsive Future Projection (3:10)
13. Wasting Of The Dawn (4:39)
14. Reasons To Be Fearful (3:31) (bónusz track)

A 'Divide And Conquer' című "modernkori, dühös himnusz" lentebb elérhető hivatalos szöveges videó formájában. 2018 márciusában megjelent a 'Forced Into Tolerance' videoklipje - lentebb ez is elérhető. A legújabb kisfilmet augusztus elején mutatták be: a friss lyric-videó az album-nyitó 'However It May End' dalhoz készült.

A Prong Zero Days turnéjának első felvonása a Powerflo társaságában zajlott le. Egy intenzív esztendőt követően (aminek során olyan bandákkal turnéztak, mint a Testament, az Obituary, a Sepultura és az Exodus) 2018 március-áprilisában ismét Észak-Amerika nagyvárosait járta a Prong. Most bejelentették a következő európai turnét, amit augusztus végén-szeptember elején rendeznek meg, a Dew-Scented társaságában.

A jövőbeni koncertek teljes listája itt érhető el.

A Prong 2016. február 5-én adta ki legutóbbi albumát, 'X (No Absolutes)' címen, a Steamhammer/SPV jóvoltából.


PRONG - új szöveges klip a 'Zero Days' albumról: 'However It May End'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás