Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Age of Defiance' címen új EP-t adott ki a PRONG


2019-11-30

A veterán new yorki groove metal banda két dalt nyilvánossá tett frissen megjelent EP-jéről.

Az 'Age of Defiance' című mini-album az SPV/Steamhammer kiadók jóvoltából jelent meg, digipak CD-n, limitált bakeliten, valamint letöltés és stream formájában.

Az EP rendelési infói itt érhetők el. Íme a borító és a tracklista:

01. Age Of Defiance
02. End Of Sanity
03. Rude Awakening (live)
04. Another Worldly Device (live)
05. Cut Rate (live)

Alább meghallgatható az EP két stúdió-dala:

A Prong 2017-ben adtaki legutóbbi nagylemezét, a 2016-os 'X (No Absolutes)' album folytatását. A csapat aktuális nagylemeze 'Zero Days' címmel jelent meg 2017. július 28-án, a Steamhammer / SPV / eOne kiadók jóvoltából, digipak CD-n, dupla LP-n, digitálisan és stream formájában.

A 'Zero Days' egy "érzelmi hullámvasút, ami maszív riffekkel, fémes groove-okkal és karcos vokál-témákkal" van felszerelve. Az albumot ismét a frontember, Tommy Victor producelte, de a hangtechnikai munkálatokba besegített Chris Collier is.

Victor korábban a következőket nyilatkozta: "Azt kell, hogy mondjam, rengeteg munkánk van a 'Zero Days' albumban. Attól a perctől kezdve, hogy hazatértünk az előző turnéról, elkezdtünk kísérletezgetni a régi és új ötletekkel; és fókuszba helyeztük a tényt: fasza dalokat kell csinálnunk! Azt szerettük volna elérni, hogy ez a lemez modern legyen, de ugyanakkor hű maradjon a korábbi kiadványainkhoz is. Dalszövegeket tekintetében természetesen ismét őrültségeket alkottam; talán minden eddiginél nagyobb őrültségeket... ezeket persze megpróbálom a lehető legintelligensebb módon, artikuláltan előadni. Úgy érzem, sikerült elérni a célt: egy szilárd albumot szültünk, tele himnuszokkal, fejrázós nótákkal, thrash-témákkal, groove-okkal, és mindennel, ami egy fasza Prong-lemezhez szükséges!".

A tracklista:
01. However It May End (3:36)
02. Zero Days (3:35)
03. Off The Grid (3:18)
04. Divide And Conquer (3:16)
05. Forced Into Tolerance (3:16)
06. Interbeing (3:50)
07. Blood Out Of Stone (4:12)
08. Operation Of The Moral Law (3:30)
09. The Whispers (3:19)
10. Self Righteous Indignation (4:13)
11. Rulers Of The Collective (3:01)
12. Compulsive Future Projection (3:10)
13. Wasting Of The Dawn (4:39)
14. Reasons To Be Fearful (3:31) (bónusz track)

A 'Divide And Conquer' című "modernkori, dühös himnusz" lentebb elérhető hivatalos szöveges videó formájában. 2018 márciusában megjelent a 'Forced Into Tolerance' videoklipje - lentebb ez is elérhető. A legutóbbi kisfilmet 2018 augusztusában mutatták be: a lyric-videó az album-nyitó 'However It May End' dalhoz készült.

A Prong 2016. február 5-én adta ki legutóbbi albumát, 'X (No Absolutes)' címen, a Steamhammer/SPV jóvoltából.

A Prong jövőbeni koncertjeinek teljes listája itt érhető el.


'Age of Defiance' címen új EP-t adott ki a PRONG
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás