Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DESCEND INTO DESPAIR - 'Opium' címmel új dalt mutatott be a kolozsvári funeral doom banda


2020-03-11

A 2010-ben alakult, román funeral doom metal banda ugyanezzel a címmel adja ki új albumát május végén.

A Descend Into Despair harmadik stúdióalbuma tehát 'Opium' címmel jelenik meg, a banda új partnere, a Funere Records jóvoltából, 2020. május 31-én, hétfőn.

Az 'Opium' a csapat 2014-es debütáló nagylemeze, a 'Bearer of All Storms' és a 2017-es 'Synaptic Veil' album folytatása. Az első két Descend Into Despair albumot a világ minden táján pozitív kritikákkal illették a kritikusok - többek közt az Eternal Terror, a Metal Storm, a Metal Kaoz és a Metal Forces magazinok szerkesztői is nagyra méltatták ezeket a "funeral doom-mesterműveket".

A zenekar friss közleménye így szól: "Soron következő albumunk, az 'Opium' elkészült; most pedig bemutajuk a lemezborítót. Az 'Opium' koncepcionális alapja felfedezhető ezen az illusztráción, ami a festmény és a fotográfia műfajok ötvözetéből született meg. A klasszikus szépséget kevertük modern rögeszmékkel; vagyis az arányosság harmóniáját öntöttük a lét valós formáinak diszharmónikus mivoltába. Vénusz a horror és az emlékezés sírjából támad fel, és a homályos tengerek mélyén születik újjá... Halásan köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a mű megalkotásához - személy szerint Nagy Melindának (aki azt aktmodell volt); Adorján Brigittának (aki a testfestést végezte) és Bába Istvánnak (aki festővásznon kivitelezte elképzeléseinket). A fotográfia és az össz-koncepció Xander Coza műve volt".

Hamarosan közzéteszik az 'Opium' album további részleteit...

Az új album első premiere, a címadó dal hivatalos videója lentebb elérhető. A kisfilmben Bogdan Neciu és Răzvan Târnovan színészkedik.

Bővebb infók a bandáról a Facebookon érhetők el.


DESCEND INTO DESPAIR - 'Opium' címmel új dalt mutatott be a kolozsvári funeral doom banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás