Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a VARG új dala, a 'Götterdämmerung'!


2017-04-11

A könyörtelenségéről és botrány-keltéséről ismert német melodic death / black metal banda április 14-én, pénteken új EP-t ad ki a Napalm Records jóvoltából.

A 2005-ös megalakulás óta, a "Coburg-i farkasok" öt nagylemezt adtak ki - ezek mindegyike felkerült a hivatalos német és osztrák toplistákra. A banda teljes eddigi karrierjét végigturnézta: bejárták teljes Észak-Amerikát és Európát, ezáltal nemzetközi ismertségre és elismertségre szert téve.

A német horda - elmélyült, intenzív dalszövegeivel, és modern viking-metalos hangzásával - ott vágja mellbe a hallgatót, ahol az a legjobban fáj! Annak ellenére, hogy zenéjük változatosságban gazdag, a Varg mindigvégig hű maradt eredeti gyökereihez, a dallamos, pogány death és black metalhoz.

A "farkasok" 2015 végén 'Das Ende aller Lügen' ('The End Of All Lies') címmel adták ki ötödik nagylemezüket, amiről bővebben itt írtunk. Felvezetvén az új nagylemezt, a Varg még ezt megelőzően kiadott egy EP-t is, 'Rotkäppchen' címmel. A mini-albumra az azonos című, 2011-es dal különféle változatai kerültek fel; méghozzá olyan közreműködő vendégek előadásában, mint Christopher Bows (Alestorm), a Trollfest és az Eluveitie Anna Murphy-je. Az EP-n emellett két új dal is helyet kapott (ezek egyike sem található meg a nagylemezen): az 'Ein Tag Wie Heute' (feat. Dom R. Crey / Equilibrium) és az 'Abendrot'.

A Varg diszkográfiájának újabb mérföldköve a 'Götterdämmerung' című EP, ami egy újabb "dallamos death metal riffekkel, szívfájdító kántálásokkal és brutális dalszövegekkel teli" alkotás. A 2017. április 14-én megjelenő mini-album első ízelítőjeként a címadó dal hivatalos szöveges videója jelent meg (az előrendelést itt lehet leadni):


Itt a VARG új dala, a 'Götterdämmerung'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás