Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dal-premier a MOUNTAINEER debütáló nagylemezéről: 'Goodnight'


2017-05-10

Néhány hónapja a Lifeforce Records leigazolta a 2015 végén alakult, kaliforniai együttest...

"Büszkén jelentjük, hogy leigazoltuk a Mountaineer nevezetű kaliforniai rockbandát!

"A Mountaineer 2015 végén alakult, a Bay Area-i színtéren. A csapatot Clayton Bartholomew (ex- Secrets of the Sky, ex-Lycus) gitáros, Miguel Meza (ex-Ashes of American Flags) énekes, Mike McClatchey ritmusgitáros, Sean McCullough dobos és David Small (ez utóbbiak a Lament Cityscape tagjai) basszer hozta létre.

"A Mountaineer mindössze 6 hónap alatt írta meg és vette fel debütáló albumát, a pittsburghi Nu Tone Stúdióban, Ben Hirschfield hangmérnök társaságában, 2016 márciusi kezdettel. Limitált, bemutatkozó anyaguk már augusztusban napvilágot látott - ezt követően pedig lebonyolítottak egy kisebb nyugati USA-turnét.

"A Lifeforce Records-nál jelenik meg tehát a zenekar első teljes értékű albuma, a 'Sirens & Slumber', 2017. május 19-én. Addig is látogassatok el a banda Facebook-oldalára, és hallgassátok zseniális dalaikat".

A 'Sirens & Slumber' dallistája így néz ki:

01. Foam
02. Coma Fever
03. Measured Breaths
04. Womb
05. Pull The Blinds
06. Siren Song
07. Fog And Distant Light
08. Adrift
09. Goodnight

A lemezről elsőként a 'Womb' című szám látott napvilágot; később pedig megjelent a 'Goodnight' hivatalos videója, amit a Thou basszusgitárosa, Mitch Wells (The Body, Full Of Hell, Dangers, stb.) rendezett, felesége, Kathryn Teague főszereplésével.

Az albumhoz a kiadó továbbá a következőket fűzte: "Szomorkás, de mégis gyönyörű - ez lehetne a 'Sirens & Slumber' tömör leírása. A Mountaineer bemutatja debütáló albumát, ami ellentétekre és ellentmondásokra épül. Ugyanakkor, ez a kilenc dal mindennél mélyebben megérinti a hallgatókat. A csapat mindvégig egy jól megtervezett ösvényt követ, tisztán látható célokat kitűzve maga elé. Dalszerzői munkájuk ettől függetlenül okozhat komoly meglepetéseket, esetleg rémálomkat. A 'Sirens & Slumber' egy oranikus zenei tájkép, ami az elragadó szépség és a félelmetes mélység élvezete tesz teljessé".


Dal-premier a MOUNTAINEER debütáló nagylemezéről: 'Goodnight'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás