Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

REVOLUTION SAINTS - meglepetés-dallal készült az all-star hard rock-szenzáció (premier)


2019-11-04

A Journey-ből és Ozzy bandájából ismert Deen Castronovo ismét összeállt az egykori Whitesnake / Dio gitáros Doug Aldrich-csel és a Night Ranger ikonikus alakjával, Jack Blades-szel!

Az all-star banda 'When The Heartache Has Gone' címmel adott ki vadonatúj single-dalt.

"Meglepetés! Egy vadonatúj stúdió-dallal készültünk számotokra! Hallgassátok a Spotify-on, az Apple Music-on, a Deezer-en, a YouTube-on, stb! És mondjátok el, hogy tetszik!" - közölte a banda.

Az új single-dalt itt lehet megvásárolni digitális formában.

A Revolution Saints 2017 áprilisában vonult be egy olaszországi stúdióba, hogy Alessandro Del Vecchio producerrel megkezdjék második albumuk munkálatait.

Deen Castronovo (ex-Journey, Bad English), Doug Aldrich (The Dead Daisies, ex-Whitesnake / David Coverdale, Ronnie James Dio) és Jack Blades (Night Ranger, Damn Yankees) 2016 vége és 2017 eleje között írt meg egy újabb dalcsokrot - ezeket vették fel két évvel ezelőtt, a 2015. február 24-én megjelent debüt-album folytatásaként (az első lemezről bővebben itt írtunk). Sokan eleinte azt hitték, hogy ez egy egy-alkalmas projekt, ám ők nagyot tévedtek: a Revolution Saints egy pillanatra sem tűnik el! Sőtmitöbb, 2017-ben előálltak az év - ha nem az egész évtized - legbombasztikusabb melodic-rock albumával!

A banda legutóbbi albuma 2017. október 13-án jelent meg, 'Light in the Dark' címmel. A debütáló album klasszikus dallam-rock stílusának vonalát folytató lemez ezúttal még elődjénél is nagyobb inspirációt, és néhány kellemes meglepetést tartogat. Az érzelmileg erőteljes, perfektül kivitelezett, intenzív 'Light in the Dark' garantáltan a műfaj rajongóinak új kedvence lesz!

A tracklista:
01. Light In The Dark
02. Freedom
03. Ride On
04. I Wouldn't Change A Thing
05. Don't Surrender
06. Take You Down
07. The Storm Inside
08. Can't Run Away From Love
09. Running On The Edge
10. Another Chance
11. Falling Apart

Az albumról elsőként a címadó dal hivatalos videoklipje látott napvilágot; újabban pedig megjelent a 'Freedom', az 'I Wouldn't Change A Thing' és a 'Take You Down' kisfilmje is. A premierek lentebb elérhetők.

A Revolution Saints két stúdiózás között élőben is bemutatkozott; méghozzá a 2017-es Frontiers Rock Fesztiválon, amit Milánóban rendeztek meg, április 29-én és 30-án. Az all-star csapat előadta debütáló albuma nagy részét, de néhány meglepetéssel is készültek. Erről itt számoltunk be.


REVOLUTION SAINTS - meglepetés-dallal készült az all-star hard rock-szenzáció (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás