Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

REVOLUTION SAINTS - itt a 'Rise' című album új szöveges videója, a 'Coming Home'!


2020-04-03

A Journey-ből és Ozzy bandájából ismert Deen Castronovo ismét összeállt az egykori Whitesnake / Dio gitáros Doug Aldrich-csel és a Night Ranger ikonikus alakjával, Jack Blades-szel!

A Revolution Saints harmadik stúdióalbuma 'Rise' címmel látott napvilágot, 2020. január 24-én, a Frontiers kiadó jóvoltából. Hasonlóan a csapat első két albumához, az új lemez is a klassziku melodic-rock stílusban fogant, ami sikeresnek bizonyult a '80-as és a '90-es években, illetve komoly tábora van jelenleg is. Amire tehát számítani kell: inspiráló, felemelő énke-témák. szárnyaló dallamok és végtelenül precíz zenei elemek. Röviden összefoglalva: egy kegyetlenül ütős lemez alkotott meg az all-star banda.

A dobok és a mikrofon mögött ezúttal is a legendás Deen Castronovo ül, akit ütősként a vokalistaként olyan veterán zenekarokból ismerhetünk, mint a Journey vagy a Bad English. Deen fantasztikus énekhangja a Revolution Saints új lemezén is rivaldafénybe került. Basszusgitáron és vokálon Jack Blades működik közre, akit végtelenül dallamos, ugyanakkor kemény rockos dalszerzői stílusáról és stúdió-játékáról ismerhetünk fel. Blades többek közt olyan előadók színeiben bizonyított a múltban, mint a Night Ranger, a Damn Yankees és a Shaw/Blades. Gitáron továbbá nem más, mint a Whitesnake és a Dio-banda ex-szólistája, Doug Aldrich szerepel, akit napjaink egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő gitárosaként tartanak számon.

Az új album felvételei Milánóban zajlottak, a Frontiers "belsős embere", Alessandro Del Vecchio hangmérnökösködése mellett. Ezt megelőzően Doug és Jack saját stúdióiban zajlottak a próbák, Kaliforniában és Seattle-ben. A dalszerzői munkák Del Vecchio, Aldrich és Blades, valamint Dan Rossall (Passion) és Tommy Shaw nevéhez fűződnek.

A tracklista:
01. When The Heartache Has Gone
02. Price To Pay
03. Rise
04. Coming Home
05. Closer
06. Higher
07. Talk To Me
08. It's Not The End (It's Just The Beginning)
09. Million Miles
10. Win Or Lose
11. Eyes Of A Child

A banda 'When The Heartache Has Gone' címmel adott ki vadonatúj single-dalt és videoklipet, ízelítőképpen a nagylemez rendeléséhez.

"Meglepetés! Egy vadonatúj stúdió-dallal készültünk számotokra! Hallgassátok a Spotify-on, az Apple Music-on, a Deezer-en, a YouTube-on, stb! És mondjátok el, hogy tetszik!" - közölte november elején a banda.

Az új single-dalt itt lehet megvásárolni digitális formában.

Újonnan megjelent a 'Closer' és a 'Coming Home' című számok szöveges videója, valamint a 'Price We Pay' és a 'Talk To Me' kisfilmje is:


REVOLUTION SAINTS - itt a 'Rise' című album új szöveges videója, a 'Coming Home'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás