Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ESKIMO CALLBOY - itt a 'VIP' című szám videoklipje!


2017-08-04

A németországi Castrop Rauxel városából származó modern-metal banda a Century Media Records és a People Like You Records kiadókkal kötött szerződést...

Az Eskimo Callboy mindkét utóbbi albuma bekerült a német toplista első tíz helyezettje közé: a 'We Are The Mess' (2014) a 8., a 'Crystals' (2015) pedig a 6. helyen végzett. Ezt követően a hattagú csapat olyan zenekarokkal turnézott Európa-szerte, mint a Callejon, a Papa Roach, a Five Finger Death Punch és az Asking Alexandria. Felléptek többek közt a Wacken, a Summer Breeze, az Open Flair és a Nova Rock fesztiválokon; de megjárták Japánt, Oroszországot, Kínát, Dél-Afrikát és az USA-t is (a Deuce és a Kottonmouth Kings társaságában).

A füstös német klubokból tehát egy nemzetközi produkcióvá nőtte ki magát az Eskimo Callboy - ennek megfelelően globális lemezszerződésre volt szükségük. Ezt kapták most meg a híres Century Media Records-tól, pontosabban annak egyik leányvállalatától, a People Like You Records-tól. Az aláírás utáni pillanatról látható alább egy fotó.

Ezzel együtt bejelentették azt is, hogy idén nyáron kiadják negyedik nagylemezüket: a 'The Scene' című album augusztus 25-én kerül forgalomba.

Kevin Ratajczak, az Eskimo Callboy frontembere elmondta: “Több mint 2 éven át dolgoztunk negyedik stúdióalbumunkon, de végre már itt vannak a kezünkben az első példányok! Rengeteg vért, verejtéket és könnyet találhattok ezekben a dalokban - érzésünk szerint ez az eddigi legambíciózusabb, legnagyszerűbb album, amit valaha is felvettünk. Persze ez totális klisé; de kétségkívül így igaz! Arról nem is szólva, milyen boldogok vagyunk, hogy a Century Media Records és a People Like You Records jóvoltából adhatjuk ki ezt az anyagot! Ilyen nagy tapasztalattal rendelkező kiadók még sosem álltak az Eskimo Callboy mögött - általuk minden bizonnyal újabb szinteket érünk majd el”.

A tracklista:
01. Back in the Bizz
02. MC Thunder
03. The Devil Within
04. Banshee
05. The Scene (feat. Fronz)
06. VIP
07. Shallows
08. Nightlife (feat. Little Big)
09. X
10. New Age
11. Frances
12. Rooftop
13. Calling
14. The Devil Within (akusztikus) (feat. Tobias Rauscher)

Az új albumról elsőként a címadó dal hivatalos videoklipjét mutatták be, majd megjelent az 'MC Thunder' és a 'VIP' kisfilmje is. A premierek lentebb elérhetők.

Alább elérhető az Eskimo Callboy idei turné-beosztása, amiből kiderül, hogy hamarosan Budapestre is ellátogat a csapat:

Augusztus
3-5 - Lustenau, Ausztria - Szene Open Air
5 - Horb am Neckar, Németország - Minirock Festival
25 - Gränichen, Svájc - Open Air Gränichen


ESKIMO CALLBOY - itt a 'VIP' című szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás