Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elhunyt dobosa tiszteletére mutatta be 'Final Justie' című videoklipjét az INTERNAL BLEEDING


2017-04-22

A hamarosan új albummal jelentkező Internal Bleeding nhéány napja egy szomorú hírt osztott meg. Elhunyt dobosuk emlékére most közzétették új single-dalukat.

"Dobosunk, bandánk szívének ritmusa, William Tolley a mai napon elhunyt. Abszolút semmi szó nem létezik, amivel ki tudnánk fejezni ezt a veszteséget. William egy kedves, rendes, őszinte, becsületes ember volt, aki szerette barátait, családját és az embereket, akiket szolgált. Nem lesz még egy olyan, mint ő. Ki sem tudjuk fejezni mindazt a végtelen bánatot, fájdalmat és kétségbeesést, amit jelenleg érzünk. Szeretünk téged, Bill" - közölte néhány napja az Internal Bleeding.

A CBS New York beszámolója szerint a 42 éves William - aki civilben immáron 14 éve tűzoltóként dolgozott az FDNY kötelékében - április 20-án, csütörtök este munka közben lezuhant egy Queens-beli családi ház tetejéről, és szörnyet halt. A tűz az épület második emeletén ütött ki; Tolley a felsőbb szintekről mentette ki a lakókat; de amikor a tetőről át akart lépni a tűzoltó jármű kosárjába, félrelépett, és a járdára zuhant. A férfit rögtön a Wyckoff Heights Kórházba szállították, de életét már nem tudták megmenteni.

A New Yorki Rendőrség továbbra is vizsgálja a tragédia körülményeit. Bővebben a halálos balesetről, és a szemtanúk nyilatkozatairól a CBS oldalán lehet olvasni; alább pedig megtekinthető egy videó-riport az esetről:

Tolley-ról - aki feleségét, Marie-t és 8 éves kislányát, Isabellát hagyta maga mögött - New York City polgármestere, Mayor Bill de Blasio (aki szintén a jelen volt a tűzeset helyszínén) is megemlékezett egy Facebook-posztban. De Blasio támogatásáról biztosította a Tolley-családot.

Tolley az egyik alapítója volt a legendás Internal Bleeding zenekarnak. 1991 óta oszlopos tagja volt a Long Island-i brutál-death bandának, ami ebben a műfajban a világ egyik legrégebbi zenekarának számít.

A banda jelenleg épp hatodik, 'Corrupting Influence' című nagylemezén dolgozott az utóbbi időben. Következő, Vader-rel közös turnéjuk május 27-én venné kezdetét; abból az apropóból, hogy újonnan megjelent egy single-daluk, a 'Final Justice'. Minderről bővebben itt írtunk.

Tolley emlékére most bemutatták a 'Final Justice' hivatalos videoklipjét. "Bill mindennél jobban szerette volna, hogy megjelenjen ez a videó. Nagyon sokat jelent neki ez a dal" - közölte a banda.


Elhunyt dobosa tiszteletére mutatta be 'Final Justie' című videoklipjét az INTERNAL BLEEDING
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás