Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új szöveges videót mutatott be a SACRIFICIAL SLAUGHTER: 'The Separation Of Innocence'


2019-02-28

A kaliforniai death-thrash gépezet új promó-klipet mutatott be a 'The Hate Divide' című split-lemezről.

A Sacrificial Slaughter 2018 novemberében jelentette meg a 'The Hate Divide' című split-lemezt, a Coathanger Abortion és a Rottenness zenekarok közreműködésében, a Horror Pain Gore Death Productions kiadó jóvoltából - erről bővebben itt írtunk és itt lehet meghallgatni.

A Sacrificial Slaughter többek közt egy 'The Separation Of Innocence' című számot is felvette a split-albumra - ehhez a dalhoz most szöveges videoklip készült. Íme a premier:

A 2000-es évek elején alakult Sacrificial Slaughter az amerikai underground extrém metal műfaj egyik legdominánsabb erejével nőtte ki magát. A banda evolúciója több nagylemezen, EP-n és split-albumon, valamint számos intenzív turnén követhető nyomon (bejárták az Államokat többek közt a Vader, a Master és a Vital Remains társaságában is).

A csapat a Horror Pain Gore Death Productions jóvoltából adta ki legutóbbi mini-lemezét, a 'Generation of Terror'-t. 2017-ben megjelent 'Generation of Terror' című EP-jén a banda pengeéles agressziója és végtelenül erőszakos megszólalása köszön vissza, öt brutális új dal, valamint egy klasszikus Carnivore-nóta, a 'Race War' feldolgozása formájában. Az EP címadó dala, valamint a 'Meticulous Abominations' című tétel lentebb ízelítőképpen elérhető.

A Horror Pain Gore Death Productions 2017. május 12-én jelentette meg a 'Generation of Terror' EP-ti, CD-n és digitális formában. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Systematic Genocide
02. Bodies In The Basement
03. Meticulous Abomination
04. Generation Of Terror
05. Bare Knuckle Beat Down
06. Race War (Carnivore feldolgozás) 

A Sacrificial Slaughter jövőbeni turnéinak dátumai és állomásai itt találhatók meg.


Új szöveges videót mutatott be a SACRIFICIAL SLAUGHTER: 'The Separation Of Innocence'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás