Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Chastanium' című retrospektív albummal jelentkezik David T. Chastain


2017-04-24

A veterán gitáros, David T. Chastain bandája egyúttal közzétett egy vadonatúj promó-videót.

A Chastain immáron több mint 30 éve meghatározó tényezője az amerikai és nemzetközi metal-színtérnek. Az új, 'Chastainium' című kiadvány az első album, ami összegzi a veterán banda illusztris karrierjét. A lemezre a zenekar utolsó nyolc stúdióalbumának 2-2 száma került fel, dokumentálván David T. Chastain és Mike Varney legemlékezetesebb, legikonikusabb modernkori megmozdulásait.

Az alapító / gitáros, David T. Chastain így nyilatkozott az új kiadvány kapcsán: "Úgy éreztem, eljött az idő egy Chastain-frissítésre; méghozzá azok számára, akik évtizedeken keresztül követték a bandát, és azoknak is, akik cak az utóbbi időben, Leather Leone visszatérése után kapcsolódtak be a dolgokba. Felülvizsgáltam a zenekar 8 albumát - melyek összesen 30 esztendőt ölelnek fel -, és kiválasztottam minden lemezről két-két nótát, ami szerintem a legkiválóbb módon reprezentálja az adott időszakot. Természetesen a legtöbb dal remaszterizált formában került fel a lemezre; sőtmitöbb, néhány nótát újra is hangszereltünk, a modernizált hangzás elérése érdekében".

A zenész így folytatta: "Áldás számomra, hogy az évek során számos kiváló zenésszel, és két fantasztikus vendég-énekessel dolgozhattam a Chastain színeiben. Nagy büszkeséggel tölt el továbbá az is, hogy ezeket a nagyszerű albumokat minimális költségvetésből, és korlátozott határidejű stúdió-beosztás alatt készítettük el. Sokan jogosan kérdezhetitek: 'Művészi szempontból ez sikernek számít?'. Nos, szerintem a lemezeken érzékelhető zenészi, zenei fejlődés nyilvánvalóan egyértelmű választ ad erre".

A Chastain albumai a szóban forgó periódusban a következők:

1987 - 'The 7th of Never'
1988 - 'The Voice of the Cult'
1990 - 'For Those Who Dare'
1995 - 'Sick Society'
1997 - 'In Dementia'
2004 - 'In an Outrage'
2013 - 'Surrender to no One'
2015 - 'We Bleed Metal'

A 'We Bleed Metal' című szám 2017-es verziójának hivatalos promóciós klipje lentebb érhető el.

Bővebb infók a kiadványról itt találhatók.

David T. Chastain és Lether Leone énekesnő a tavalyi év egyesült újjá (25 év után először álltak közösen színpadra) - minderről bővebben itt írtunk.


'Chastanium' című retrospektív albummal jelentkezik David T. Chastain
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás