Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Fist to Face' címmel készült el az új HOLYCIDE album - itt a címadó dal premiere!


2019-12-16

A Dave Rotten (Avulsed) énekes által vezetett Holycide 'Fist to Face' címmel adja ki új nagylemezét, 2020. február 14-én.

A Holycide legutóbbi lemezét 2017. február elsején adta ki az Xtreem Music Records. Az előző, 'Annihilate... Then Ask!' című nagylemez sikerein felbuzdulva, a spanyol banda megalkotott egy újabb, még intenzívebb és agresszívabb albumot.

A 'Fist to Face' albumra 10 vadonatúj dal, plusz egy Recipients Of Death-feldolgozás került fel. A dalokat ezúttal is a Blood Cadillac Stúdióban rögzítette a banda, Andy C. producelésében és keverésében. A 'Fist to Face' zeneisége a '80-as évek metaljának nyers hangzásán és a modern kor ütős produkción alapszik.

A Holycide új albumát 2020. február 14-én adja ki az Xtreem Music Records (CD-n, 12 hüvelykes LP-n és kazettán. Németorzságban az MDD Records, Japánban pedig a Spitirual Beast Records adja ki a lemezt, február 12-én. A lemezborítót a híres Akirant Illustration (Iron Maiden) stábja készítette.

A tracklista:
01.
Intrump
02. Fist To Face
03. Empty Cyber Life
04. Vultures
05. Nuclear Fallout
06. Trapped By The Crappy Trap
07. Mentality Packs
08. The Aftermath (Recipients Of Death feldolgozás)
09. Napalm Sweet Napalm
10. Innocent Hate
11. Fake Libertarian

A Holycide december 13-án tette közzé a címadó dal premierét. Íme:

A Holycide 'Toxic Mutation' címmel adta ki debütáló mini-albumát, 2015. február 10-én (erről bővebben itt írtunk). A banda bemutatkozó nagylemeze, az 'Annihilate... Then Ask!' 2017 februárjában jelent meg.


'Fist to Face' címmel készült el az új HOLYCIDE album - itt a címadó dal premiere!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás