Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig a VERMINLORD első nagylemezét!


2017-04-25

A washingtoni depresszív / avant-gárd black metal-prokjekt 'Mourning' címmel adta ki és tette közzé első teljes értékű nagylemezét.

A VerminLord atmoszférikus, depresszív black metal zenét játszik, "éjsötét himnuszok" formájában. A Teo Acosta multi-instrumentalista által működtetett formáció dalszövegeiben és gitár-témáiban "gonosz varázslók, sötét bölcsességek és az alapvető démonológia" vízióit kelti életre (fontos megjegyezni, hogy a VerminLord ellene van mindenféle neo-náci, felsőbbrendűséget hirdető ideológiának, és a diszkrimináció minden formájának.

Korábban két EP-t, egy kislemezt és egy demó-albumot adott ki a VerminLord; most pedig megjelent az első, 'Mourning' című nagylemez, aminek jellemzése így szól: "Ez az album meglehetősen személyes hangvételű. A dalok többsége magas fokú stressz, szorongás és depresszió hatásának eredménye".

A 'Mourning' megrendelhető a Bandcamp-en, és végighallgatható a lenti lejátszón:


Hallgasd végig a VERMINLORD első nagylemezét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás