Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LUNATIC SOUL - új videót osztott meg a Riverside frontemberének ambient-projektje


2017-09-14

A lengyel prog-metalista Riverside zenekar frontembere, Mariusz Duda és mellék-projektje, a Lunatic Soul 'Fractured' címmel adja ki ötödik nagylemezét.

Mariusz Duda elmondta az új Lunatic Soul album kapcsán: "A Lunatic Soul zenéje némileg megváltozott, és ha jellemeznem kéne miről is van szó, akkor a "sötét, melankólikus trance" kifejezést használnám. Ezt kell tehát elképzelni, némi elektronikával és erőteljes hangzással felszerelve. Emellett most néhány soros szövegek, és szimfónikus betétek is szerepelnek egyes dalokban - ez utóbbit például most először próbáltam ki karrierem során. Az új Lunatic Soul album tehát egy bátor, gazdag, és zeneileg roppantul intenzív alkotás; egy új fejezet kezdete - stílusilag eltérő a korábbi lemezektől. Múltbeli zenei tapasztalataimból kifolyólag kijelenthetem, hogy ez az egyik legjobb album, amit valaha is rögzítettem".

A zenész így folytatta: "Annak ellenére, hogy továbbra is rabja vagyok saját esztétikámnak; a 'Fragments' albumon érezhető a különbség a rám eddig jellemző témák viszonylatában. Ennek az az oka, hogy a testem és a lelkem megkövetelte tőlem, hogy vessek számot az életemmel, a múltammal; és tegyem helyre a korábban szétesett darabokat; szárítsam fel a könnyeket. Majd meséljem el mindennek a teljes történetét..."

A 'Fractured' október 6-án jelenik meg, világszerte a Kscope Records, Lengyelországban pedig Mystic Production jóvoltából. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Íme az album borítója, tracklistája, előzetese és címadó dalának hivatalos videoklipje:

01. Blood On The Tightrope
02. Anymore
03. Crumbling Teeth And The Owl Eyes
04. Red Light Escape
05. Fractured
06. A Thousand Shards Of Heaven
07. Battlefield
08. Moving On

Újabban megjelent az 'Anymore' című szám klipje is:


LUNATIC SOUL - új videót osztott meg a Riverside frontemberének ambient-projektje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás