Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: A Kamelot dobosával adott koncertet Minnesotában a QUEENSRŸCHE


2017-04-26

A Queensrÿche jelenlegi észak-amerikai turnéján a Kamelot dobosa, Casey Grillo játszik; lévén az eredeti ütős, Scott Rockenfield nem tud részt venni a körúton.

Grillo április elsején, a kaliforniai El Cajon-ban mutatkozott be a Queensrÿche színeiben. A banda ezt megelőzően jelentette be, hogy az aktuális észak-amerikai turnén nem tud részt venni Scott Rockenfield, mivel újszülött fiával, Rockson-nal van elfoglalva.

A április 21-én fellépett a Minnesota-beli Walker városában, a Northern Lights Kaszinóban is. Ezen a koncerten is Casey Grillo ült a dobok mögött. Íme néhány felvétel a buliról:

A Queensrÿche a nyár folyamán fellép több európai klubban és fesztiválon is (ennek keretében három koncertet adnak a Blue Öyster Cult előzenekaraként). Íme a banda nyári turné-beosztása:

Június
16 - Hellfest Open Air Festival  - Clisson, Franciaország
17 - Rockfels Open Air Festival - Sankt Goarshausen, Németország
18 - Graspop Metal Meeting - Dessel, Belgium    
20 - Z7 - Pratteln, Svájc (+ Blue Öyster Cult)
21 - Live Music Hall - Köln, Németország (+ Blue Öyster Cult)
22 - Tivoli - Utrecht, Hollandia (+ Blue Öyster Cult)
23 - Le Forum  - Vaureal, Franciaország
24 - Im Wizemann - Stuttgart, Németország
25 - Lido - Berlin, Németország
27 - Backstage Halle - München, Németország
28 - Zona Roveri - Bologna, Olaszország
29 - Phenomenon - Fontaneto D'agogna, Olaszország
30 - Rock Fest Barcelona - Barcelona, Spanyolország

Másik hír, hogy a banda májusban stúdióba vonul, hogy felvegye 2015-ös albuma, a 'Condition Hüman' folytatását. Az új, egyelőre cím nélküli lemez várhatóan még ebben az évben megjelenik, a Century Media Records jóvoltából.

A Queensrÿche aktuális, 'Condition Hüman' című albuma a megjelenés első hetében 13,798 kelt el az USA-ban: a lemez ezzel a hivatalos Billboard-lista 27. helyén végzett.

Az album világszerte több toplistára is felkerült: a német 'Control chart'-on például a 26. helyen végzett (az előző, 2013-as album ugyanitt a 47. lett, és 1999 óta még így is ez volt a banda történetének legmagasabb németországi helyezése). A nagy-britanniai listán a 77. helyen landolt a lemez (itt 1997 óta nem adtak el ennél több albumot egy hét alatt). Olaszországban a 49., Svájcban az 54., Hollandiában az 51., Belgiumban pedig az 55. lett a 'Condition Hüman'.

2015. október 2-án, a Century Media Records jóvoltából jelent meg CD-n és digitálisan a Queensrÿche új nagylemeze, a 'Condition Hüman', ami megrendelhető többféle formátumban. A banda a neves Chris "Zeuss" Harris-t (Rob Zombie, Hatebreed, Soulfly, Shadows Fall) választotta az új nagylemeze produceréül. Az album felvételei a washingtoni Uberbeatz Stúdióban zajlottak. Részletesen itt írtunk a munkálatokról.


Videó: A Kamelot dobosával adott koncertet Minnesotában a QUEENSRŸCHE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás