Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az AS PARADISE FALLS új videoklipje, a 'Captive To The Creation'!


2017-11-14

Az Eclipse Records nemrég világraszóló szerződést kötött az ausztrál metalbandával, ami nyáron adta ki debütáló albumát.

Habár az As Paradise Falls már 2015-ben nekilátott debütáló albuma munkálatainak, gitárosuk váratlan halála okán szüneteltetni kellett a folyamatot. Végül két évig tartott feldolgozniuk a tragédiát: az As Paradise Falls 2017-re véglegesítette bemutatkozó, Shane Edwards (Northlane, Trophy Eyes, Hellions) által producelt albumát, ami a 'Digital Ritual' címet viseli.

A banda az Eclipse Records-szal kötötte meg első lemezszerződését - ezt megelőzően mutatták be debütáló albumuk első, 'Starblind' című single-dalát, aminek hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető.

Azon a napon, amikor független gondozásban kiadtuk ezt a single-t, kaptam egy e-mailt Chris-től, az Eclipse kiadó főnökétől” - nyilatkozta a gitáros, Danny Kenneally. “Chris már korábban is követett minket a Spotify-on, de amikor megkérdezte, hogy tervezünk-e valami hivatalos kiadványt, azonnal lecapott ránk, és ajánlott nekünk egy kihagyhatatlan szerződést a debüt-albumra...”.

Az Eclipse Records július 21-én adta ki a 'Digital Ritual' albumot, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Digital Ritual
02. Balance
03. StarBlind
04. The Ultimate Consumer
05. Automated Sacrifice
06. Glory to the Server
07. Reborn
08. Dead Message
09. Hysteria
10. Pride and Disgrace
11. Captive to the Creation

Kenneally elmondta: "Ennyi megpróbáltatás után igencsak érzelmes folyamat lesz kiadni ezt az albumot; de ugyanakkor nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk dalainkat a világgal, és hasonló izgatottsággal várjuk a reakciókat, vajon mindent megtettünk-e annak érdekében, hogy megőrizzük Glen örökségét".

A lemezt az iTunes-on és az Amazon-on is meg lehet rendelni; ezzel együtt pedig ingyenesen letölthető a 'Star Blind' című single. Egy nappal a megjelenés előtt a teljes lemezt közzétette a banda - a stream lentebb elérhető.

A banda később bemutatta a 'Dead Message' című szám hivatalos kisfilmjét is, ami Ben Wrigley (Third Eye Visuals) rendezett. A dal kapcsán így szólt Kenneally: “Ez a szám a digitális korszakon belüli kommunikáció rejtélyeit járja körül; pontosabban azt, milyen sok interakció megy végbe barátok és ismerősök között a neten. A digitális kommunikáció egy furcsa kettősséget tükröz az életrevalóság és az érdektelenség között. Inkább az elszigeteltséget választjuk, mert beleuntunk az egész emberiségbe; vagy egyszerűen csak lusták vagyunk? Ez itt a kérdés”.

Novemberben bemutatták a 'Captive To The Creation' című szám hivatalos klipjét, amit a Brisbane-beli Crowbar klubban forgattak, Colin B. Cadell rendezésében. Az új klipben vendégként szerepel Clint Curtis (Down Royale) vokalista.


Itt az AS PARADISE FALLS új videoklipje, a 'Captive To The Creation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás