Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier az IN TORMENTATA QUIETE negyedik, 'Finestatico' című albumáról: 'R136a1'


2017-05-21

Az olasz "avant-gárd színpadi metal-produkció" a My Kingdom Music jóvoltából jelenteti meg negyedik nagylemezét, június 12-én.

A 'Finestatico' tehát az In Tormentata Quiete negyedik stúdiólemeze; a 'Cromagia' "egyenes ágú folytatása". Az új lemezen azonban a korábbiakhoz képest "jóval lényegretörőbb, letisztultabb produkcióra" számíthatunk, köszönhetően a Domination Stúdiónak és Simone Mularoni neves hangmérnök munkájának. A 'Finestatico' - koncepcióját tekintve - "egy saját alkotásaival szembe forduló férfi vízióit és kalandozásait mutatja be, egyfajta metaforaként leképezve az ember lelkének folyamatos hanyatlását".

Az alább látható lemezborítót Luca Antoniazzi tervezte; a dizájn pedig a híres Giovanna Pugliano nevéhez fűződik. Íme a tracklista:

01. Zero
02. Sole
03. R136a1
04. Eta Carinae
05. Sirio
06. RR Lyrae
07. Demiurgo

Az előrendeléseket itt lehet leadni. Alább elérhető a hivatalos album-előzetes, valamint a frissen megjelent 'R136a1' videoklip, amit Eugenia Trotta rendezett, és a Felkar Stúdió munkatársai szerkesztettek, Alex Mercatali főszereplő részvételével.

Bővebb infók az In Tormentata Quiete zenekarról a Facebook-on érhetők el.


Klip-premier az IN TORMENTATA QUIETE negyedik, 'Finestatico' című albumáról: 'R136a1'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás