Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: SIRIUN - 'Intent'


2017-04-26

A brazil death-thrash banda, a Siriun 2014 végén adta ki első, 'In Chaos We Trust' című lemezét. A "provokatív, egyedi hangzású" albumról készült most el egy új videoklip, az 'Intent':

A modern thrash és death metal műfajokat "progresszív és tradícionális brazil-zenei elemekkel vegyítő" 'In Chaos We Trust' teljes egészében meghallgatható a Siriun YouTube-csatornáján.

A lemez a banda zeneszerzője / gitáros-énekese, Alexandre Castellan producelte és keverte. Valójában ő alapította a Siriun-t néhány évvel ezelőtt, mint egy "zenei ötlet-projekt". Ez az együttes azonban jóval több ennél, mivel Hudo Machado basszusgitáros mellett egy világhírű dobos, Kevin Talley (Six Feet Under, Daath, Suffocation) teszi teljessé a felállást.

Bővebb infók a bandáról és az albumról a www.siriunband.com oldalon érhetők el.

A banda korábban bemutatott egy másik videoklipet is, 'Transmutation' címmel. A lentebb megtekinthető kisfilmet nem más, mint a svéd Dark Tranquillity gitárosa, Niklas Sundin illusztrálta és animálta, saját Cabin Fever Media stúdiójának falai között.
"A videó az alkímia koncepcióján alapszik. De ugyanakkor belső énünk tökéletessé csiszolásaként, valamint egyfajta spirituális megvilágosodásként is lehet értelmezni a vizualizációt" - közölte Castellan.


Klip-premier: SIRIUN - 'Intent'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás