Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Instrumentális karácsonyi szólóalbumot adott ki Brian Tichy


2017-12-20

A The Dead Daisies dobosa - aki korábban megfordult többek közt Billy Idol bandájában, a Whitesnake-ben, a Foreigner-ben és a Pride & Glory-ban is - felvette első szólólemezét.

A multifunkcionális zenész egy instrumentális szólóalbummal készült 2017 karácsonyára. A lemez hivatalos is megjelent, stílusosan 'Merry Tichmas' címen.

A karácsonyi album hivatalos felvezetője így szól: "Hello mindenki! Mint nagyon sok ember, én is imádom a Karácsonyt! 'Merry Tichmas' című szólóalbumom kedvenc ünnepi dalaim instrumentális verzióit tartalmazza. Természetesen minden hangszeren én játszom, de segítségemre volt egy különleges vendég is, annak érdekében, hogy méltóan és kellő tehetséggel rójuk le tiszteletünket az ünnepi lélek előtt!".

"Grandizóus dob-témákkal és '70-es évekbeli gitár-játékkal kell számolni ezen az albumon. Mindemellett rengeteg száncsengő, sokszínű zenei elem, és nem túl kemény, de súlyos rock-témákat sem mellőző ünnepi dal-betét hallhattok majd saját dalaimban" - nyilatkozta korábban Tichy.

A fentebb említett vendég nem más, mint Derek Sherinian (Sons Of Apollo, Black Country Communion, Dream Theater, Billy Idol), aki zongorán segít be a 'The Little Drummer Boy' című ünnepi nóta feldolgozásában.

A tracklista:
01. Santa Claus Is Coming To Town
02. Winter Wonderland
03. You’re A Mean One, Mr. Grinch
04. Here Comes Santa Claus
05. The Christmas Song
06. It’s The Most Wonderful Time Of The Year
07. A Holly Jolly Christmas
08. The Little Drummer Boy
09. Rockin’ Around The Christmas Tree
10. Have Yourself A Merry Little Christmas
11. O Come, All Ye Faithful

Tichy albuma immáron megrendelhető (CD-n és digitálisan) a rajongói költségfedező PledgeMusic oldalon, ahol egyéb érdekességeket is fel lehet fedezni a projekt kapcsán.

Lentebb - az ünnep alkalmából - meghallgatható két dal Tichy albumáról. Íme a 'Santa Claus Is Coming To Town' és a 'You're A Mean One, Mr. Grinch' premiere:


Instrumentális karácsonyi szólóalbumot adott ki Brian Tichy
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás