Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VALOR - harmadik albumával tér vissza a görög power metal banda


2017-04-26

Az athéni Valor zenekar négy évvel második nagylemeze, a 'The Yonder Answer' megjelenése után adja ki friss stúdió-anyagát.

A 2002-ben alakult Valor az évek során kifejlesztett egy egyedi stílust, amit dallamos, szenvedéllyel teli epikus kompozíciók és precíz zenei megoldások jellemeznek. Mindez halmozottan jelen van a banda soron következő, 'Arrogance: The Fall' című albumán is.

Az új albumot kiadó Pitch Black Records közleménye így szól: "Attól függetlenül, hogy a Valor legújabb lemeze a banda agresszívabb oldalát prezentálja - legalábbis dalszerzői munka tekintetében -, a csapat mesteri, dallamos, ritmusos riffekkel és epikus elemekkel tarkított power metal muzsikája továbbra is az egyik legfontosabb tényezője e projektnek. A profi módon kidolgozott, tökéletes hangzású 'Arrogance: The Fall' album semmiképpen sem fog csalódást okozni a rajongóknak, akik már epekedve vártak erre a kiadványra; illetve senkinek, aki alapvetően rajong a magas színvonalú, epikus power metal zenéért!".

Az új, június 9-én megjelenő 'Arrogance: The Fall' első ízelítőjeként lentebb meghallgatható az új single, az 'Arrogant Fall'. Az album előrendelhető CD-n és digitális formában.

A tracklista:
01. Uprising
02. Arrogant Fall
03. Flying Away
04. In the Name of Valor
05. The Crown of Evermore
06. Dark are the Eyes of the Night
07. Pandora’s Gift
08. In Another Time
09. Sanctuary for All
10. No Angel’s Face


VALOR - harmadik albumával tér vissza a görög power metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás