Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videoklip Nad Sylvan következő szólólemezéről: 'What Have You Done'


2017-05-25

Steve Hackett bandájából és az Agents Of Mercy-ből ismert énekes, Nad Sylvan 'The Bride Said No' címmel adja ki második szólólemezét, május 26-án, az InsideOut Music jóvoltából.

Nad Sylvan 2015-ben lepte meg a közönséget nagyszerű koncepcionális szólóalbumával, a 'Courting the Widow'-val. Ez egy 17. században játszódó vámpír-történet volt, ami végérvényesen felhelyezte a svéd tehetséget a nemzetközi prog-rock szcéna térképére. Sylvan most egy új szólóalbummal tér vissza: a 'The Bride Said No' az előző lemez izgalmait fokozza, de mégis egy jóval extravagánsabb zenei palettán mozog.

Zenei tekintetben az 1970-es évek köszöntek vissza az első lemezemen; és többnyire ez fedezhető fel az új albumon is. Viszont ezúttal egy jóval modernebb hangzású, változatosabb anyagról van szó. Leginkább egy zenei színházhoz tudnám hasonlítani ezt a lemezt” - kommentálta Sylvan.

Sylvan az album billentyű- és gitár-témáit is ellátja. A felvételek nagy része a zenész saját, házi stúdiójában zajlottak, 2016 szeptembere és 2017 januárja között. Az albumon azonban több neves vendég is felsorakozott - köztük Nad neves bandatársa, Steve Hackett; Tony Levin (King Crimson, Peter Gabriel); Jonas Reingold (The Flower Kings, Kaipa, Karmakanic) és Nick D'Virgilio (Spock’s Beard) dobos. Sylvan továbbá egy női ének-kórus szolgálatait is igénybe vette: Jade Ell, Tania Doko és Sheona Urquhart hangja a címadó dalban és a 'What Have You Done' című számban hallható.

A 'The Bride Said No' albumon felfedezhetők a klasszikus Genesis stílusjegyeinek játékos, változatos nyomai (pl. a 'The White Crown' című számban), vagy a Marillion mély érzelmekkel bíró balladáinak elemei (a 'When The Music Dies' dalban), illetve némi funk-beütés (a lentebb videoklip formájában elérhető 'The Quartermaster' dalban). Eme sokszínű kompozíció május 26-án lát napvilágot, az InsideOut Music kiadó jóvoltából, CD-n, digitálisan és dupla bakeliten.

A tracklista:
01. Bridesmaids
02. The Quartermaster
03. When The Music Dies
04. The White Crown
05. What Have You Done
06. Crime Of Passion
07. A French Kiss In An Italian Cafe
08. The Bride Said No

Újabban megjelent a 'What Have You Done' című szám "statikus videója" is. Íme a premier:

Alább megtekinthető az album első két "track-by-track" videója, amiben Sylvan az új dalok kapcsán nyilatkozik:

Az albumot itt lehet előrendelni.


Új videoklip Nad Sylvan következő szólólemezéről: 'What Have You Done'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás