Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MUNICIPAL WASTE - új videoklip a 'Slime and Punishment' albumról: 'Breathe Grease'


2017-07-24

A Virginia-i crossover banda egy újabb lélek-romboló, csonttörő albummal tért vissza a színtérre. Hatodik albumuk június 23-án jelent meg, a Nuclear Blast Records jóvoltából.

Ryan Waste frontember / gitáros néhány hónapja így nyilatkozott: "Az elmúlt öt évben folyamatosan büntettek minket az emberek, mert nem csináltunk új albumot. Most azonban készen állunk bepótolni mindent: egy könyörtelen speed metal punk támadással térünk vissza! Élvezzétek hát a mérget!".

"Sajnáljuk, hogy ilyen sokáig kellett várnotok. A mi hibánk... Viszont most visszatérünk, és zenei szempontból cserébe tökön... és / vagy cicin rúgunk titeket!" - mondta Tony Foresta énekes.

A 'Slime and Punishment' az első Municipal Waste album, amit a basszusgitáros, Phil "Landphil" Hall producelt, egyben az első, amin Nick Poulos (Volture, Bat) ritmusgitározik (Poulos tavaly nyáron érkezett a bandába). A munkálatok a richmondi Blaze Of Torment Stúdióban zajlottak. A keverést és a masztert a neves Bill Metoyer (Slayer, W.A.S.P., Dark Angel) végezte Hollywood-ban.

A hatodik Waste-lemez borítóját ezúttal is a banda jóbarátja, Andrei Bouzikov tervezte. Ez a negyedik alkalom, hogy Andrei együtt dolgozik a bandával: korábban ő készítette a 'Massive Aggressive', a 'The Art of Partying', valamint a Toxic Holocaust-tal közös split-lemez, a 'Toxic Waste' borítóját is.

A tracklista:
01. Breathe Grease
02. Enjoy The Night
03. Dingy Situations
04. Shrednecks
05. Poison The Preacher
06. Bourbon Discipline
07. Parole Violators
08. Slime And Punishment
09. Amateur Sketch
10. Excessive Celebration
11. Low Tolerance
12. Under The Waste Command
13. Death Proof
14. Think Fast

Lentebb meghallgatható az 'Amateur Sketch' című szám, valamint elérhető az első négy album-előzetes, amiben a tagok a stúdiós munkálatokról és a borító kapcsán nyilatkoznak, illetve a lemez címének jelentését árulják el. Újabban megjelent a címadó dal 360°-ban forgatható vizualizációs videoklipje, valamint a 'Breathe Grease' hivatalos videója is, amit Rob "Whitey" McConnaughy rendezett, és amiben "minden benne van, amit egy Waste-bulin elképzelnél".

A 'Slime and Punishment' megjelent CD-n, limitált LP, limitált box-szett formájában (a lenti képen látható extrákkal felszerelve), valamint kazettán. A rendeléseket itt lehet leadni (bármilyen rendelés esetén ingyenesen azonnal letölthető az 'Amateur Sketch').


MUNICIPAL WASTE - új videoklip a 'Slime and Punishment' albumról: 'Breathe Grease'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás