Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Thin Lizzy-klasszikust dolgozott fel a BLACK FAST együttes


2017-04-29

A St. Louis-i zenekar közzétett egy új single-dalt, ami a legendás Thin Lizzy 1983-as, 'Thunder And Lightning' című klasszikusának feldolgozása.

A Thin Lizzy a személyes kedvenc bandám" - nyilatkozta a Black Fast frontembere / gitáros-énekese, Aaron Akin. "Nemrég megszereztem azt a dupla koncertalbumot, amit a banda utolsó turnéján rögzítettek - ez az anyag kezdődik ezzel a számmal. Ha meghallgatod ezt a dalt, elképzeled a közönséget, és a bandát, ahogy kiáll a színpadra, és izomból elkezd muzsikálin. Sajnos a 'Thunder and Lightning' volt az utolsó Thin Lizzy lemez, mivel Phil néhány évvel később elhunyt. De ez épp olyan tökös lemez, mint amilyen ő maga is volt. Nem is beszélve arról a John Sykes-szólóról! Na szóval... felhívtam egy régi barátomat, Reece Scruggs-t (Havok / Century Media Records), és megkértem, segítsen nekünk felvenni és kiadni ezt a feldolgozást. A végeredmény pedig nagyon fasza lett. Egy igazán veszélyes felvételt hoztunk össze. Utcai fények és bőr! Pengeéles a produkció!".

A 'Thunder And Lightning' feldolgozása elérhető az iTunes-on.

A Black Fast együttest 2010-ben alapította négy konzervatóriumi hallgató: Aaron Akin, Trevor Johanson, Ryan Thompson és Ross Burnett. Közös értékrendjüknek tartják a társadalom pusztulásának és a kétségbeesés tapintható atmoszférájának zenei megvalósítását.

A neo-klasszikus riffek legújabb amerikai mestere tulajdonképpen egy vérbeli thrash metal banda. Dalaik elsősorban a legendás Bay Area-szcéna hangulatát adják vissza. A banda 2015 januárjában kötötte meg első lemezszerződését; mégpedig az eOne Music kiadóval, akik 2015. augusztus 7-én adták ki a banda aktuális albumát, a 'Terms of Surrender'-t, ami a 2013-as, önálló gondozásban megjelent, de hatalmas sikereket aratott 'Starving Out the Light' folytatása. Az album munkálatai során a legendás Erik Rutan segédkezett, aki egymaga mindeddig több mint 50 zenekar (köztük a Cannibal Corpse, a Goatwhore, a Krisiun, a Morbid Angel, a Nile és a Lizzy Borden) 100-nál is több lemezét producelte / keverte (minderről bővebben itt írtunk).


Thin Lizzy-klasszikust dolgozott fel a BLACK FAST együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás