Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CRYPTIC SHIFT - 'Cosmic Dreams' címmel új dalt mutatott be a brit thrash-death banda


2017-04-29

A leedsi Cryptic Shift zenekar megosztotta legújabb single-dalát, ami április 28-án, pénteken jelent meg, az UKEM Records jóvoltából, digitális formában.

"Egy inter-dimenzionális, fej-letépő, lüktető shred-témákkal és riff-áradattal teli, fénysebességű dallal készültünk. A 'Cosmic Dreams' egy epikus sci-fi saga kataklizmikus bevezetője, amiben egy magányos űrutazó kalandjait ismerhetjük meg, amint egy dimenzionális birodalomban küzd a helyi hatalom ellen. Az izgalmas események csak a Cryptic Shift jövőbeni kiadványainak előzetese történései - a jövőben különböző földönkívüli fajokkal, csillagközi civilizációkkal, pusztító űr-csatákkal és emberi képzeletet felülmúló képességekkel ismerkedhettek meg".

A 'Cosmic Dreams' produceri munkáit, keverését és maszterizálását a JRH Productions főnöke, Jack végezte. A single borítóját A. Nagamasa és a Nemesis Design stábja tervezte.

A dalt a Bandcamp-en lehet megvásárolni, az alábbi lejátszón pedig meghallgatni:

Bővebb infók a Cryptic Shift zenekarról a Facebook-on találhatók.


CRYPTIC SHIFT - 'Cosmic Dreams' címmel új dalt mutatott be a brit thrash-death banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás