Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új klipet osztott meg a XENOSIS: 'Night Hag'


2018-02-21

A connecticuti progresszív death metal alakulat 'Devour and Birth' címmel jelentette meg harmadik nagylemezát január folyamán.

A 'Devour and Birth' a Xenosis harmadik stúdióalbuma; a 2015-ös 'Sowing the Seeds of Destruction' folytatása. Az új, 2018. január 19-én megjelent lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. Night Hag
02. Army of Darkness
03. Delirium (Death of a God)
04. Concave
05. Oxidation
06. Ominous Opus
07. Devour and Birth
08. The Projector

A Xenosis egyetlen céllal jött létre 2010-ben: egyedi, progresszív és technikás death metal zenét alkossanak, korlátok nélkül, összemosva a múlt és jelen adott stílusait. Mindeddig hűen tartotta magát ehhez a banda; de emellett minden egyes új lemezzel sikerült szintet lépniük. 2015-ben megjelent a csapat második, 'Sowing the Seeds of Destruction' albuma, amivel nagy kritikai elismerések jártak. Ez az album betonozta be a zenekar hírnevét a globális progresszív death metal-színtéren. Három évvel később, 2018-ban egy újabb epikus ópusz látott napvilágot 'Devour and Birth' címmel - ehhez az első ízelítő lentebb elérhető.

A Bandcamp-en lehet meghallgatni a Xenosis korábbi lemezeit, dalait; itt pedig elérhető az új lemez első három hivatalos single-dala, az 'Army Of Darkness', a 'Delirium (Death Of A God)' és a 'Night Hag', ami február végén jelent meg hivatalos videoklip formájában:


Új klipet osztott meg a XENOSIS: 'Night Hag'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás