Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'World Inferno' címmel adja ki új albumát az ENTRAILS - itt a címadó dal!


2017-06-06

A svéd death metal csapat megújult felállásának első munkája, a 'World Inferno' album június 16-án jelenik meg, a Metal Blade Records jóvoltából.

Az Entrails gitárosa, Jimmy Lundqvist elmondta: "Kibaszottul büszke vagyok rá, hogy kiadhatjuk ezt a mocskos szörnyeteget! Megírtuk tehát az Entrails következő fejezetét; mégpedig abból a célból, hogy kielégítsünk minden old-school maniákust. Történt egy kis vérfrissítés a bandában: Martin és Tommy érkezésével pedig új lendületet kaptunk, és sikerült összeállítanunk eddigi legnyersebb, legkeményebb albumunkat. Készítsétek fel a nyakatokat egy totális headbang-bulira!".

A 'World Inferno' felvételei 2016 decemberében zajlottak, Lundqvist munkahelyén, a Bloodshed Stúdióban. A keverést és a maszterizálást nem más, mint a legendás hangmérnök-guru, Dan Swanö végezte..

Swanö így kommentálta a 'World Inferno' albumot: "Lehet, hogy mondtam már korábban, de mondom megint: mindig, amikor eszembe jut, hogy kellene csinálni egy jó kis SweDeath-projektet, az Entrails megjelenik az ajtómban egy teljesen új lemezzel... én pedig mindig azt mondom: "Na bassza meg!! Ha ez ilyen fasza, akkor ezek után nekem már felesleges saját projektbe vágnom...". Ha a korábbiakhoz képest volt is némi csiszolnivaló, az Entrails most előállt egy tökéletes anyaggal, ami jóval erősebb, mint a korábbiak. Mi a fene történik Linneryd-ben!? Jimmy egy istállóban klónozza a death metal-hősöket, vagy mi van!? Hogy összefoglaljam: egy fantasztikus SweDeath albumot fogtok kézhez kapni az Entrails zenekartól! El sem tudom mondani, milyen zseniális ez a lemez!".

Íme a 'World Inferno' tracklistája, valamint a friss dal-premierek:

01. World Inferno
02. Condemned To The Grave
03. Serial Murder (Death Squad)
04. The Soul Collector
05. Dead And Buried
06. Insane Slaughter
07. Into Eternal Fire
08. Suffer
09. The Hour Of The Casket
10. The Blood Breed

Az Entrails együttesből tavaly év elején lépett ki Jocke Svensson énekes-basszusgitáros és Adde Mitroulis dobos. Ezen felállás a 2016-os holland Deathfest-en adta utolsó koncertjét.

Jimmy Lundqvist gitáros ekkor elmondta: "Nagy örömünkre szolgált, hogy ez a két tehetséges srác több éven keresztül bandánk felállását erősítette. Nélkül egyetlen Entrails album sem születhetett volna meg, és koncertezni sem tudtunk volna. Sajnos a jövőben nem maradt elég idejük az Entrails-re; lévén, hogy én minél több koncertet és intenzívebb munkát szerettem volna véghezvinni a bandával. Érthető, hogy nem könnyű egyszerre több csapatban zenélni; pláne úgy, hogy mellette még családod is van. A srácok ezért ógy döntöttek, hogy barátokként külön válnak tőlünk, mivel ez a legjobb megoldás az Entrails fennmaradása szempontjából. Mi csak a legjobbakat tudjuk kívánni nekik!".

A banda új dobosa Martin "Fjalar" Mikaelsson lett. Martin-t olyan zenekarokból ismerhetik a metal-rajongók, mint az Istapp, a Nivlhel és az Unchained. A frontemberi posztot Tommy Carlsson vette át: Svensson-hoz hasonlóan ő fog énekelni és basszusgitározni. Carlsson mellesleg szintén tagja az Istapp-nak, a Nivlhel-nek, illetve a Visceral Bleeding-nek.

Martin így szólt: "Alig várom már, hogy halált és pusztulást hozzak a Földre az Entrails színeiben!".
Tommy hozzátette: "Nagy izgatottsággal és még nagyobb büszkeséggel csatlakozok az Entrails felállásához. Lévén imádom az old-school death metalt, hatalmas örömömre szolgál, hogy ezekkel a srácokkal közösen terjeszthetem a brutalitást!".

Az új felállás (aminek első, Cassandra Bengtsson által készített fotója lentebb látható) 2016. március 26-án, Stockholmban mutatkozott be.

Az Entrails 2015. május 15-én adta ki negyedik, 'Obliteration' című stúdióalbumát (ami egyben a második a Metal Blade Records gondozásában). Erről bővebben itt írtunk.


'World Inferno' címmel adja ki új albumát az ENTRAILS - itt a címadó dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás