Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albummal tér vissza a DRAGONHAMMER - itt az első dal az 'Obscurity'-ről!


2017-10-11

Az olasz power metal banda felvette 2013-as 'The X Experiment' albumának folytatását.

A friss híreket a DragonHammer kiadója, a My Kingdom Music közölte: "Eljött az idő egy minden eddiginél erősebb visszatérésre! A DragonHammer 'Obscurity' címmel adja ki új albumát, október végén, a My Kingdom Music jóvoltából. A 2013-as év paktuma után tehát most egy új, testvéri szerződést kötöttünk ezzel a fantasztikus bandával".

Gae Amodio basszusgitáros és Max Aguzzi gitáros-énekes; azaz a banda két alapítója a következőket nyilatkozta: "Az elmúlt éveket hangzásunk tökéletesre csiszolásával töltöttük; illetve igyekeztünk a lehető legtöbb koncertet adni; most pedig örömmel jelenthetjük, hogy a DragonHammer ismét készen áll a műfaj megújítására!".

"Erő és epikusság határozza meg az új album hangzását; de egyelőre csak ennyit árulhatunk el. Hamarosan azonban közzétesszük a részleteket a stúdió-munkákkal kapcsolatban (egyébként egy nagy nevű producerrel dolgozunk), és bemutatjuk a lemezborítót! Az 'Obscurity' dalaiban benne van minden élményünk és tapasztalatunk, és persze mindaz az energia, amit elmúlt két évben gyűjtöttünk össze! Kedves barátaink, a Sárkány visszatért, megremeg a világ!".

Mint most kiderült, az 'Obscurity' október 27-én lát napvilágot. Az albumot Simone Mularoni (DGM) hangmérnök társaságában rögzítette a banda, a San Marino-i Domination Stúdióban; méghozzá megújult felállással, miután Flavio Cicconi gitáros és Andrea Gianangeli dobos nemrég hivatalos tagjává vált a bandának.

Íme az új lemez borítója, amit Rob Marconi készített:

 

A tracklista:
01. Darkness Is Coming
02. The Eye Of The Storm
03. Brother vs Brother
04. Under The Vatican's Ground
05. The Game Of Blood
06. The Town Of Evil
07. Children Of The Sun
08. Fighting The Beast
09. Remember My Name
10. Obscurity

Az új albumot itt lehet előrendelni - ehhez pedig ízelítőképpen lentebb elérhető az első hivatalos előzetes, valamint a 'Fighting The Beast' szöveges videója.


Új albummal tér vissza a DRAGONHAMMER - itt az első dal az 'Obscurity'-ről!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás