Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

WELLS VALLEY - hallgasd meg a portugál poszt-metal banda új, 'Pleroma' című számát!


2019-09-10

A Wells Valley zenekar 'Reconcile the Antinomy' címmel adja ki új albumát november 8-án.

A 'Reconcile the Antinomy' album megjelenik CD-n és digitális formában (Black Lion Records), valamint bakeliten (Chaosphere Recordings, Raging Planet) is. Hamarosan közzéteszik az új album részleteit... de addig is lentebb elérhető az első friss single-dal, a 'Pleroma' hivatalos videoklipje:

Két évvel debütáló, 'Matter As Regent' című albumának kiadása után, a Wells Valley zenekar 2017-ben új anyaggal jelentkezett. A portugál trió 'The Orphic' címmel adta ki legutóbbi, három-számos mini-albumát, ami meghallgatható a lenti lejátszón, valamint megrendelhető (digitálisan és bakeliten) a Bandcamp-en.

A Pedro Mau dobos által producelt 'The Orphic' albumra két vadonatúj, eredeti dal, valamint egy Pink Floyd-feldolgozás ('Set The Controls For The Heart Of The Sun') került fel. A lemez borítója, keverése és maszterizálása szintén Mau nevéhez fűződik.

A poszt-metal zenében utazó, lisszaboni Wells Valley trió 2011 októberében alakult. Zenei stílusuk felöleli az avant-gárd, a sludge, a doom, az indusztriális és a pszichedelikus metal teljes skáláját. A tagok hatásaik közt nevezik meg a Swarm Of The Lotus, a Trypticon, a Nine Inch Nails, a Converge, a Neurosis, a Blut Aus Nord és a Cult Of Luna zenekarokat.

Bővebb infók a bandáról a Facebookon érhetők el.


WELLS VALLEY - hallgasd meg a portugál poszt-metal banda új, 'Pleroma' című számát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás