Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a legendás TRESPASS együttes új videoklipje, a 'Be Brave'!


2019-08-14

A veterán NWOBHM zenekar nemrég a Mighty Music kiadóval kötött lemezszerződést; tavaly pedig megjelent az új nagylemez.
 

A brit Trespass együttes 1979 áprilisában alakult, a suffolki Sudbury városában. A bandát a gitáros-énekes Mark Sutcliffe és a dobos Paul Sutcliffe, valamint Dave Crawte gitáros és Richard Penny basszer hozta létre. Eleinte a zenekar elsősorban Kelet-Anglia-szerte turnézott, többnyire feldolgozásokkal, és néhány saját dallal; köztük a későbbiekben híressé vált 'One Of These Days' és 'Lightsmith' című rock-slágerekkel.

Annak ellenére, hogy a Trespass első körben meglehetősen rövid életű volt, hatásukat a '80-as / '90-es és 2000-es években is éreztették. A Metallica két tagja, Lars Ulrich és James Hetfield például - elmondásuk alapján - a 'One Of These Days' megjelenése óta nagy Tresspass-rajongók.

A legendás zenekart végül 2014-ben alakította újjá a Sutcliffe-fivérek jobbkeze, Mark. Egy évvel később kiadták visszatérő, bandáról elnevezett nagylemezüket; valamint felléptek több brit és európai fesztiválon is.

2018. január 12-én a banda újabb albumot adott ki, 'Footprints In The Rock' címmel, később pedig világkörüli turné várható!

Az új lemez első ízelítője, a 'Momentum' című szám hivatalos videoklipje lentebb elérhető, az album elsőszámú előzetesével, valamint a 'Be Brave' dal kisfilmjével egyetemben (ez utóbbit 2019 augusztusában tették közzé).

Íme a borító és a dallista:

 

01. Momentum
02. Be Brave
03. Mighty Love
04. Prometheus
05. Footprints In The Rock
06. Little Star
07. Green Man
08. Dragons In The Mist
09. Beowulf And Grendel
10. Weed
11. Music Of The Waves

A Trespass jelenlegi felállása így néz ki:

Mark Sutcliffe - gitár, ének
Jason Roberts - dobok
Danny B - basszusgitár
Joe Fawcett - gitár

 

Itt a legendás TRESPASS együttes új videoklipje, a 'Be Brave'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás