Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RAGING DEAD - megjelent az olasz horror-punk banda első nagylemeze


2017-05-26

A Raging Dead zenekar 'When the Night Falls' címmel jelentette meg debütáló nagylemezét, amiről itt a friss videoklip!

A Raging Dead együttest 2014-ben alapította Cloud Shade énekes és Matt Void szólógitáros. A felállás később Tracii Decadence dobossal és Simon Nightmare basszusgitárossal egészült ki.

A Raging Dead fennállásának első évében intenzív turnézást és stúdiózást folytatott a banda - ezáltal komoly hírnévre tettek szert a helyi horror-metal / glam-színtéren. A kvertettnek megadatott a lehetőség, hogy számos, nemzetközileg is híres banda előzenekaraként léphessen fel. Bemutatkozó EP-jük, a 'Born in Rage' Olaszországban és Európa-szerte is felkeltette a műfaj rajongóinak, kritikusainak figyelmét; így a megjelenést követően újabb nagyszabású turnét bonyolíthattak le a kontinensen.

2016 júniusában a csapat bevonult a BI-OS Music Production Stúdióba, ahol Francesco Altare producer közreműködésében felvették debütáló nagylemezüket, a 'When the Night Falls'-t. Amellett, hogy a banda továbbra is hű maradt horror-rock gyökereihez, az új album zenei és hangzásbeli fejlődést tükröz. Az nóták jóval agresszívabbak, de egyben dallamosabbak is; a produkció pedig minden eddiginél kiforrottabb.

A Raging Dead első nagylemeze egynesen a neves a Pavement Entertainment kiadó figyelmét keltette fel. Első szerződésük értelmében május 26-án világszerte megjelent a 'When the Night Falls', digitális formában és CD-n.

A tracklista:
01. Streets Of Rage
02. When The Night Falls
03. Within Shadow
04. Army Of The Restless
05. Nightstalker
06. Bloodlust
07. Crimson Garden
08. Scratch Me
09. Doomsday
10. Ballad Of The Storm

Lentebb megtekinthető a 'Crimson Garden' című szám hivatalos videoklipje.

A lemezt itt lehet megrendelni.


RAGING DEAD - megjelent az olasz horror-punk banda első nagylemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás