Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új énekessel turnézik az újjáalakult ADEMA


2019-06-21

A kaliforniai poszt-grunge / nu-metal banda énekesi posztját Ryan Shuck (Julien-K, Orgy) veszi át.
 

Az új énekes az Adema soron következő turnéján mutatkozik be, amit október és november folyamán rendeznek meg Észak-Amerikában, a Powerman 5000, a (hed) p.e. és a The Genitorturers társaságában.

Az eredeti énekes, Mark Chavez helyére érkező Ryan Shuck a Loudwire magazinnak adott interjújában a következőket nyilatkozta: "Idén ősztől testvéreim, az Adema zenekar élén állok. Én végzem a dolgomat, ők pedig húzzák a talpalávalót! Ne hagyjátok ki ezt az élményt: néhány héten keresztül egy igazi csodának lehettek tanúi: Adema + Ryan Shuck. Gyertek el - fasza buli lesz!".

Az őszi amerikai turné beosztása így néz ki:

10/16 @ Herman's Hideawa - Denver, CO
10/18 @ Cavalier Theatre - LaCrosse, WI
10/19 @ Club Electric 1175 - Kansasville, WI
10/20 @ Electric Room - Angola, IN
10/24 @ Manchester Music Hall - Lexington, KY
10/25 @ Blue Note - Cincinnati, OH
10/26 @ Hard Times - Fredricksburg, VA
10/27 @ The Vault - New Bedford, MA
10/30 @ Dingbatz - Clifton, NJ
10/31 @ Club XL - Harrisburg, PA
11/01 @ Empire Concert Hall - Akron, OH
11/02 @ Fishhead Cantina - Baltimore, MD
11/03 @ Glass House - Lynchburg, VA
11/07 @ Brauer House - Lombard, IL
11/08 @ The Electric Company - Mansfield, OH
11/09 @ Harpo's - Detroit, MI
11/10 @ The Citadel - Indianapolis, IN
11/13 @ Royale Grove - Lincoln, NE
11/14 @ Sunshine Studios Outdoors - Colorado Springs, CO
11/15 @ Liquid Joe's - Salt Lake City, UT
11/16 @ TBA - Las Vegas, NV

Az Adema eredeti felállása 2017. május 24-én állt ismét színpadra, a legendás kaliforniai Whiskey A Go Go klubban. A buliról - melynek során fellép az LA Story, a Desire The Fire, a Blakk Mantra és az Ampage is - bővebb infók itt olvashatók. Lentebb megtekinthető néhány rajongói felvétel a performanszról.

Az Adema eredeti felállása így néz ki: Kris Kohls (dobok), Mike Ransom (gitár), Dave DeRoo (basszusgitár), Tim Fluckey (vokál, gitár), Mark Chavez (ének) - ez utóbbi helyét vette 2019-ben át Ryan Shuck.

Az Adema 2001-es debütáló albumával robbant be az amerikai nu-metal színtérre. Ezt követően további három nagylemezt adtak ki; de az utolsó, 'Kill the Headlights' című anyagon már Bobby Reeves, a LEVEL frontembere énekelt.

Az eredeti énekes, Mark Chavez (aki nem mellesleg a Korn frontembere, Jonathan Davis féltestvére) első körben 2004-ben lépett ki az Ademából; majd 2009-ben tért vissza; két évvel később pedig ismét távozott, mondván, "saját szóló-projektjére" szeretne fókuszálni. Az eredeti gitáros, Mike Ransom már ezt megelőzően kilépett, Black Heart Vacancy nevű bandájával való elfoglaltságaira hivatkozva.

Az Adema legutóbbi lemeze, a 'Topple the Giants' EP 2013 áprilisában jelent meg, a Pavement kiadó jóvoltából. Lévén ekkor a bandának három éve nem volt állandó énekese, a mikrofon mögött ezesetben - mind az intenzív turnékon, mind az albumon - a gitáros, Tim Fluckey állt.

 

 

Új énekessel turnézik az újjáalakult ADEMA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás