Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EVA CAN'T - itt az új videoklip, az 'Oceano'!


2017-11-17

Az olasz dallamos / technikás death metal banda, az Eva Can't három évvel legutóbbi, 'Hinthial' című nagylemeze után adta ki új stúdióalbumát, a 'Gravatum'-ot.

A 'Gravatum' július 14-én látott napvilágot, világszerte a My Kingdom Music gondozásában, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. L'Alba Ci Rubò Il Silenzio
02. Apostasia Della Rovina
03. La Ronda Di Ossa
04. Oceano
05. Terra
06. Gravatum
07. Pittori Del Fulgido Astratto

Az Eva Can’t együttes 2009-ben alakult az egyre népesebb, Bologna-i underground metal-szcénán. A zenekart olyan helyileg és európai szinten ismert metalbandák egyes tagjai, mint az In Tormentata Quiete, a Malnatt és a Mors Tua. Új, negyedik stúdióalbumuk, a 'Gravatum' az eddigi legkiforrottabb, egyben leginkább személyes hangvételű kiadványa karrierüknek; köszönhetően költői dalszövegeiknek, melyek zeneileg klasszikus és atmoszférikus betétekkel keverednek. Dalaik megszólalása egyben progresszív és dekadens hangvételű; stílusukban felfedezhetők ősi folkzenével megfűszerezett, extrém doom / gothic metal védjegyek is.

A 'Gravatum' albumot Giuseppe Orlando (Novembre) producelésében rögzítették, a híres Outer Sound Stúdióban; a lemezborítót pedig Marco Adani tervezte.

A 'Gravatum' rendelési oldalát itt lehet elérni; bővebb infók a bandáról pedig a www.eva-cant.com oldalon találhatók. Az új albumról ízelítőképpen alább megtekinthető a címadó dal szöveges videója, valamint az 'Oceano' című szám újonnan megjelent videoklipje, amit Lucia Palomba rendezett:


EVA CAN'T - itt az új videoklip, az 'Oceano'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás