Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Black Nova' címmel rögzített új albumot a DAGOBA - itt az új videoklip, az 'Inner Sun'!


2017-06-02

A francia metalisták augusztus 25-én jelentetik meg hetedik nagylemezüket, a 'Black Nova' című anyagot, amit a Century Media Records gondoz.

A '90-es évek amerikai metalbandái (Pantera, Machine Head, Fear Factory, stb.) által ihletett Dagoba az 1997-es megalakulás óta egyfajta egyedi, szimfónikus, indusztriális és sötét hangzást fejlesztett ki; ami mindeddig hat világszerte sikeres nagylemezen teljesedett ki.

Az idén 20 éves Dagoba számára most eljött az idő egy újabb fejezet megnyitására. Pierre "Shawter" Maille frontember / dalszerző / énekes megkomponált egy újabb különleges dal-kollekciót, ami a 'Black Nova' címet kapta. A 'Black Nova' felvételei Maille saját, Marseilles-i stúdiója, az Eagle Black falai között került rögzítésre; az utómunkálatokat és a keverést pedig nem más, mint a híres dán hangmérnök, Jacob Hansen (Volbeat, Epica, Heaven Shall Burn, stb.) végezte.

A 'Black Nova' egy "dinamikával, durva riffekkel, agresszív üvöltésekkel és fertőzően dallamos refrénekkel gazdagon felszerelt, masszív album". Az ezzel egyenlően erőteljes hatású lemezborítót nem más, mint a SepticFlesh frontembere, Seth Siro Anton tervezte.

A tracklista:
01. Tenebra
02. Inner Sun
03. The Legacy Of Ares
04. Stone Ocean
05. The Infinite Chase
06. The Grand Emptiness
07. Lost Gravity
08. Fire Dies
09. Phoenix et Corvus
10. Vantablack

Az új album első single-dala, az 'Inner Sun' május 19-én jelent meg digitális formában. Néhány héttel később bemutatták a hivatalos videoklipet is. A premier lentebb elérhető.

Az augusztusi megjelenést követően, ősszel a Dagoba nagyszabású európai turnéra indul.

A Dagoba legutóbbi stúdiólemeze 2015 júniusában jelent meg, 'Tales Of The Black Dawn' címmel, a Verycords Records jóvoltából. Erről részletesebben itt írtunk.


'Black Nova' címmel rögzített új albumot a DAGOBA - itt az új videoklip, az 'Inner Sun'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás