Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új szöveges klip a német ODIUM zenekartól: 'As The World Turns Black'!


2017-11-14

A Hasselroth városából származó veterán power / thrash metal banda két lemezkiadóval is szerződést kötött, fennállásának közelgő negyedévszázados ünnepe apropójából.

Az Odium zenekar a jövő évben lesz 25 éves. Ennek alkalmából igazolta le őket az MDD Records, néhány ünnepi kiadvány forgalmazása és koncert lebonyolítása céljából. A bandával továbbá szerződést kötött a Black Sunset kiadó is - ennél a cégnél jelent meg 2017. július 14-én a nyolcadik Odium stúdióalbum, ami a 2014-es 'The Science of Dying' folytatása.

Az Odium 1993-ban alakult; nevét a "gyűlölet" szó latin fordításáról kapta. A csapat soron következő nagylemeze - ami az 'As the World Turns Black' címet viseli - "újra bebizonyítja, hogy még egy ilyen komoly múlttal rendelkező metalbanda is képes újat mutatni, és meglepni megszállott hallgatóit"!

Az 'As the World Turns Black' felvétele és produceri munkái a troisdorfi Gernhart Stúdióban zajlottak, Martin Buchwalter (Tankard, SuidAkrA) irányítása alatt. A lemezborítót Björn Goosses (Killustration / Sodom, Six Feet Under, Death Angel) tervezte. A lemezre kilenc vadonatúj power-thrash himnusz került fel - köztük a 'The End Of Everything' és az 'As The World Turns Black', aminek hivatalos videója lentebb megtekinthető.

Az Odium a nyár folyamán fellépett néhány európai fesztiválon. A jövőbeni koncertek beosztása a Facebook-on érhető el.


Itt az új szöveges klip a német ODIUM zenekartól: 'As The World Turns Black'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás