Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

METALLICA - Baltimore-ban indult a WorldWired turné észak-amerikai felvonása; itt a koncert hivatalos összefoglalója!


2017-05-11

A Metallica új albumának ('Hardwired... To Self-Destruct') aktuális világkörüli lemezbemutató turnéja május 10-én, szerdán indult, a Baltimore-beli M&T Bank csarnokban.

A koncerten a dán-amerikai rock 'n' roll banda, a Volbeat, és a világhírű kaliforniai Avenged Sevenfold együttes volt az előzenekar.

Íme a Metallica koncertjének szettlistája, és néhány rajongói felvétel, fotó:

01. Hardwired
02. Atlas, Rise!
03. For Whom the Bell Tolls
04. Fuel
05. The Unforgiven
06. Now That We're Dead
07. Moth Into Flame
08. Wherever I May Roam
09. Halo on Fire
10. Hit The Lights
11. Sad But True
12. One
13. Master Of Puppets
14. Fade to Black
15. Seek & Destroy

Ráadás:
16. Battery
17. Nothing Else Matters
18. Enter Sandman

Alább elérhető a Beltimore-i koncert hivatalos összefoglalója, amivel a Metallica köszönetet mond a rajongóknak:

A Metallica tizedik nagylemeze - ami a 'Hardwired...To Self-Destruct' címet viseli - november 18-án jelent meg (bővebb infók itt), mint a 2008-as 'Death Magnetic' folytatása. Ahogy az várható volt, az új album november 27-én felkerült a 200-as Billboard-lista aranyérmes helyére, miután egy hét alatt több mint 290 ezer példány fogyott belőle az Egyesült Államok területén. 2017 április 12-én az RIAA (Recording Association Of America) platinalemeznek nyilvánította az albumot, miután összesen több mint egymillió (fizikai és digitális) példány kelt el belőle az USA-ban. A 'Hardwired...' emellett aranyérmes lett az ausztrál, a belga, a holland, a finn, az ír, a német, a norvég, a svájci, a svéd és az új-zélandi zene toplistákon is.

A Metallica világkörüli WorldWired turnéjának észak-amerikai felvonása tehát 2017. május 10-én veszi kezdetét, Baltimore-ban. A 25 állomásos aréna-körúton az Avenged Sevenfold, a Volbeat és a Gojira felváltva kíséri a Metallicát. Ezt követően Európa felé veszi az irányt a banda: szeptember 2-án Koppenhágában lépnek fel; az utolsó idei koncertet pedig Antwerpenben rendezik meg, november 3-án. A jövő év európai turné során - április 5-én - a budapesti Sportarénát is útba ejti a zenekar. A jövőbeni turné dátumai, állomásai és jegy-infói itt érhetők el.


METALLICA - Baltimore-ban indult a WorldWired turné észak-amerikai felvonása; itt a koncert hivatalos összefoglalója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás