Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a finn BLACK DREAMS együttes új videoklipje, a 'My Hell'!


2017-05-11

A stoner rockot gótikus és blues-elemekkel ötvöző Black Dreams együttes közzétette vadonatúj kislemez, a 'My Hell' címadó dalának hivatalos videóját.

A finnországi Rauma városából származó Black Dreams 2015 tavaszán alakult. Sajátos stílusuk sikeressége elsőként a 2016 októberében megjelent 'Soul Stealer' single-dallal igazolódott be.

Most eljött az idő, hogy a banda kiadja második digitális kislemezét, a 'My Hell'-t, amire a címadó dal mellett felkerült egy másik újonnan rögzített nóta, a 'You Are So Beautiful (When You Are Dead And Cold)' is. A május 10-én megjelent (Inverse Records) kislemez elérhető a közismert online zeneszolgáltatók kínálatában; lentebb ízelítőképpen pedig megtekinthető a címadó szám videoklipje.

Az új single megjelenésének apropójából a Black Dreams május közepén lebonyolít egy kisebb kelet-európai turnét. A körút hivatalos plakátja lentebb látható.

Bővebb infók a Black Dreams együttesről a Facebook-on érhetők el.


Itt a finn BLACK DREAMS együttes új videoklipje, a 'My Hell'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás