Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta a 'Paranormal' album hivatalos előzetesét Alice Cooper


2017-07-21

A legendás sokk-rocker 'Paranormal' címmel jelentette be új stúdióalbumát, ami az első 6 éven belül...

A 'Paranormal' albumot július 28-án adja ki az earMUSIC; méghozzá dupla CD-s digipakban, dupla LP-n, limitált box-szettben és digitális formában, a lentebb látható borítóval.

A 12 számos album felvételei Nashville-ben zajlottak, Cooper régi partnere, Bob Ezrin producelésében. A speciális bónusz CD nem mellesleg egy mini-album, amire néhány koncert-dal mellett két olyan újonnan rögzített dal is felkerült, amit az énekes eredeti bandájának tagjaival - Dennis Dunaway basszusgitárossal, Neal Smith dobossal és Michael Bruce gitárossal közösen - vett fel (a Cooper-banda 1971-es felállásának újonnani összeállásáról bővebben itt írtunk).

"A 'Paranormal' nem egy normál Alice-lemez... Bob és én úgy döntöttünk, hogy ezúttal semmi konkrét témát nem boncolgatunk - szimplán csak azt játsszuk, amit szeretünk; ami ellazít minket. A zenei irányzatot tekintve pedig szintén nem volt semmi előre megbeszélt direktíva..." - nyilatkozta Cooper.

A lemez címe kapcsán az alábbiakat nyilatkozta a sokk-rocker: "Attól függetlenül, hogy 'Paranormal' az album címe, semmi ijesztő dologra nem kell számítani. Van persze néhány hátborzongató hatású dalunk, de ezesetben a 'paranormális' azt jelenti, hogy 'a normálistől eltérő'. Magyarul: ez nem egy megszokott, normális Cooper-album. Bob-bal közösen úgy döntöttünk, ezúttal nem lesz semmi konkrét téma; csak felveszünk néhány remek nótát, ami felpörget minket és a közönséget".

A 'Paranormal' albumon egyébként néhány neves sztárvendég is szerephez jutott: az egyik a U2 dobosa, Larry Mullen Jr.; a másik a ZZ Top sztárja, Billy Gibbons; a harmadik pedig a Deep Purple-ből ismert Roger Glover.

CD1
01. Paranormal
02. Dead Flies
03. Fireball
04. Paranoiac Personality
05. Fallen In Love
06. Dynamite Road
07. Private Public Breakdown
08. Holy Water
09. Rats
10. The Sound Of A

CD2
* Az eredeti Alice Cooper-banda stúdió-felvételei:

01. Genuine American Girl
02. You And All Of Your Friends

* Live in Columbus, Ohio (2016.05.06.):

03. No More Mr. Nice Guy
04. Under My Wheels
05. Billion Dollar Babies
06. Feed My Frankenstein
07. Only Women Bleed
08. School’s Out

Alice Cooper és szólóbandája már májusban intenzív turnéra indult az új album promóciójával (többnyire a Deep Purple és Edgar Winter társaságában); ősszel és télen pedig Európában és Ázsiában mutatják be az új dalokat. A soron következő koncertek listája itt érhető el.

A 'Paranormal' album első single-dala, a 'Paranoic Personality' június 9-én, pénteken debütált (júliusban megjelenik a single limitált, 7-hüvelykes kislemez formájában is). Íme a premier:

Újabban megjelent a címadó dal szöveges videója, valamint az album hivatalos előzetese is:


Bemutatta a 'Paranormal' album hivatalos előzetesét Alice Cooper
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás