Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a TALES OF GAIA teljes debütáló albuma!


2017-08-29

A spanyol tradícionális power metal banda szerződést kötött a szintén spanyol Fighter Records-szal. Debütáló nagylemezük az ősz elején megjelenik.

A Tales Of Gaia 2010-ben alakult Barcelonában. Első demójukat 2012-re vették fel; debütáló EP-jüket pedig 2015 januárjában adták ki saját költségükön, 'Breaking Dawn' címmel. Habár ezt követően a banda eredeti énekese, Edgar Eduardo Castro kilépett a csapatból, azév júniusában már megújult felállással tértek vissza a színpadra.

Néhány további felállásbeli változást követően a banda 2017 elején végre ismét stúdióba vonulhatott. Elindultak (és azóta véget is értek) tehát az első teljes értékű Tales Of Gaia album, a 'Hypernova' felvételei. A produceri munkákat a Dante Stúdióban végezte Israel Ramos (az Avalanch, és az Alquimia & Amadeüs énekese); az utómunkálatok pedig a Wheel Sound Stúdióban zajlottak, Txosse Ruiz (az Ankor és a Döria hangmérnöke) társaságában.

A 'Hypernova' albumot szeptember 4-én adja ki a Fighter Records. A 12 számos, színtiszta power metal zenével teli ópusz - ami elsősorban a korai Helloween, Gamma Ray, Rhapsody és Heavenly albumok rajongóinak ajánlott - első nyilvános single-dalai, a 'Keep The Dream Alive' és a 'My Right To Live' lentebb elérhetők. Íme a teljes lemezborító és a tracklista:

01. Prelude to Salvation 02. Keep the Dream Alive
03. Soldiers of Light
04. Hyperspace
05. City of Dreams
06. My Right to Live
07. Knights of Heidelberg
08. Wings of Fire
09. A Thousand Miles Away
10. Flamma Ardet
11. Black Symphony (bónusz track)
12. Black Standards (bónusz track)

A bandáról a Facebook-on lehet bővebb infókat találni.

Korábban megjelent a 'Flamma Ardet' című szám hivatalos szöveges videója is, egy héttel a hivatalos kiadás előtt pedig a teljes lemezt közzétették:


Itt a TALES OF GAIA teljes debütáló albuma!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás