Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A banda nevét viseli a PATHOLOGY új albuma, ami itt teljes egészében végighallgatható!


2017-08-02

A San Diego-i death metal csapat nemrég visszatért korábbi kiadója, a Comatose Music szárnyai alá; idén pedig kiadták kilencedik stúdióalbumukat, amit egyenesen a bandáról neveztek el.

Több mint két évnyi túlzott erőfeszítés végeredménye lett az új Pathology album, ami a 2014-es, saját gondozásban megjelent 'Throne of Reign' folytatása. A felvételek januárban indultak - a 'Pathology' című nagylemez megjelenése 2017. július 21-én volt esedékes. Lentebb a teljes album-stream elérhető.

A banda egyik alapítója, Dave Astor dobos elmondta: "Nagyon örülünk, és izgatottak vagyunk, hogy ismét a Comatose Music-kal dolgozhatunk! Ez a kiadó örökös támogatója bandánknak; arról nem is beszélve, hogy náluk jelentek meg az elmúlt évek legkeményebb underground lemezei. Mi magunk jelenleg új zenéink véglegesítésén dolgozunk - izgatottan várjuk már, hogy bemutathassuk nektek ezeket a kegyetlen dalokat".

A Pathology legutóbb harmadik nagylemezét, a 2009-es 'Age of Onset' anyagot adta ki a Comatose jóvoltából. Ezt követően a Victory Records-hoz, majd a Severed Records-hoz igazoltak. A 'Throne of Reign' pedig már egy saját kiadó, a Pathology Music jóvoltából jelent meg.

A 'Pathology' című új album a zenekar halálos visszatérését fémjelzi (korábban egyszer sem telt el két évnél több egy-egy Pathology album megjelenése között). Az új lemezen gyilkos gitár-riffek, komplex dob-témák, illetve véget nem érő groove-ok és blastbeat-ek kaptak helyet - megfejelve mindezt mélyről jövő hörgéssel, amit Matti Way énekes minden eddiginél brutálisabb módon kivitelez.

Íme a lemez borítója (amit a legendás Par Olofsson tervezett) és tracklistája, valamint a friss dal-premierek, a 'Lamentation' és a 'Shudder':

01. Lamentation
02. Dolorous
03. Litany
04. Servitors
05. Dissevered
06. Putrescent
07. Doth
08. Shudder
09. Opprobrium
10. Vermilion


A banda nevét viseli a PATHOLOGY új albuma, ami itt teljes egészében végighallgatható!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás