Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IN THIS MOMENT - Billboard top 25-ben a 'Ritual' album


2017-08-02

Az In This Moment július 21-én jelentette meg új, 'Ritual' című stúdióalbumát. A banda hatodik nagylemezét az Atlantic Records és a Roadrunner Records közösen gondozza.

Az In This Moment régi partnere, a Grammy-jelölt Kevin Churko (Five Finger Death Punch, Ozzy Osbourne) által producelt 'Ritual' albumon a banda által az utóbbi időben kifejlesztett, egyedi, provokatív, sötét hangzás evolúciójának csúcsa érzékelhető, doom- és blues-beütésű metal-himnuszok formájában.

Az új lemezre felkerült többek közt egy Phil Collins-klasszikus ('In The Air Tonight') drámai újraértelmezése, valamint a komplett zenei őrület mintapéldája, a 'Black Wedding' című szám, amiben Maria Brink nem mással, mint a Judas Priest legendás frontemberével, Rob Halford-dal duettezik.

"Egyértelműen olyan érzésem van, mintha szintet léptünk volna" - nyilatkozta Brink. "Meg vagyok győződve róla, hogy önmagam és az egész életem ismét feltöltődött energiával. Mindig is személyes hangvételben írtam a dalokat; és ezúttal is azt osztom meg veletek, ami őszintén, belülről jön. Sosem féltem tehát visszatartani az érzelmeimet; és néha ezek ösztönzően hathatnak másokra is. Ettől eltekintve, ezesetben újabb oldalról ismerhettek meg engem - minden bizonnyal ez az énem legerősebb oldala, amihez egyébként nincs szükség nyílt szexualitásra".

"Azt szerettük volna elérni, hogy a rajongók a dalok hallatán érezzék magát a zenét is. Legyen szó bánatról, haragról vagy örömről, átéljék azt az élményt, amit beleírtunk a nótákba" - tette hozzá Chris Howorth szólógitáros. "Emlékszem, gyerekként mekkora élvezet volt számomra egy-egy klasszikus album rendszeres újrahallgatása - szeretném, ha a mi rjaongóink is ekképpen tekintsenek erre az alkotásra".

A 'Ritual' - ami az In This Moment első lemeze, amit Kent Diimmel dobolt fel - első single-dala az 'Oh Lord' című szám, ami az album megrendelése esetén ingyenesen letölthető. Az album megjelenik CD-n, digitálisan, valamint többféle speciális, limitált pakkban - ezekről bővebben a banda honlapján lehet informálódni. Az 'Oh Lord' hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető.

A tracklista:
01. Salvation
02. Oh Lord
03. Black Wedding (feat. Rob Halford)
04. In The Air Tonight (Phil Collins feldolgozás)
05. Joan Of Arc
06. River Of Fire
07. Witching Hour
08. Twin Flames
09. Half God Half Devil
10. No Me Importa
11. Roots
12. Lay Your Gun Down

Az album hivatalos előzetesei, valamint a frissen megjelent 'Roots' dalszöveges videója itt tekinthető meg:

Újabban bemutatták a Phil Collins-klasszikus 'In The Air Tonight' sláger feldolgozásának szöveges videóját, illetve a Halforddal közös 'Black Wedding' dalt is:

A legfrissebb statisztikákból kiderült, hogy a 'Ritual' egy hét alatt közel 22 ezer példányban kelt el az USA-ban; ezzel pedig felkerült a 200-as Billboard lista 23. helyére. A Billboard-on nem mellesleg az alábbi listákra is felkerült a lemez: Hard Music Chart (1. hely), Rock Chart (3. hely), Top Current Albums Chart (9. hely), Digital Albums Chart (10. hely).

Az In This Moment egy nagyszabású észak-amerikai turnét bonyolít le az új lemez promóciójával. A Half God Half Devil nevezetű körút szeptember 22-én indul, olyan bandák társaságában, mint az Of Mice & Men és a svéd Avatar. A dátumok és állomások listája itt érhető el.


IN THIS MOMENT - Billboard top 25-ben a 'Ritual' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás