Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A harmadik DEMONS & WIZARDS albumon dolgozik Jon Schaffer és Hansi Kürsch


2019-01-29

Az Iced Earth frontembere / gitárosa, Jon Schaffer és a Blind Guardian énekese, Hansi Kürsch továbbá nekilátott közös projektjük, a Demons & Wizards régóta várt második albuma folytatásának.

A Demons & Wizards 1997-ben alakult - eddig két stúdiólemezük jelent meg, a 2000-es 'Demons & Wizards' és a 2005-ös 'Touched By The Crimson King'. Az utóbbi témája részben Stephen King híres, Setét torony c. novella-kötetén alapszik.

Schaffer - aki az utóbbi évtizedben főként eredeti bandájával, az Iced Earth-tel volt elfoglalva - nemrég a Metal Wani magazinnak adott interjút azzal kapcsolatban, mi a helyzet a Demons & Wizards 'Touched By The Crimson King' albumának folytatásával: "Hansi már felénekelt két vadonatúj dalt, amit küldtem neki; de még mindenképpen össze kell hoznunk egy találkozót, hogy közösen kísérletezgessünk és komponáljunk tovább... Beletelik majd némi időbe ez az egész; de végre elindultak a munkálatok. Bízom benne, hogy a jövő évben ki tudjuk adni a harmadik albumot; illetve remélem, hogy az elkövetkezendő 1 naptári évben sikerül véglegesítenünk minden új nótát. Nyilván ő is elfoglalt, én is elfoglalt vagyok; de legalább végre kijelenthetjük, hogy 12 év után újra haladnak a dolgok".

Hamarosan várhatóan fény derül a további részletekre...

Másik hír, hogy a Demons & Wizards idén újra színpadra áll! Első 2019-es koncertjüket Görögországban, a krétai Chania fesztiválon rendezik meg (ahol fellép a Tarja-banda, a Rotting Christ, Uli Jon Roth és a Carthagods is).

Az elmúlt egy-két évben mind az Iced Earth, mind a Blind Guardian új albumot adott ki.


A harmadik DEMONS & WIZARDS albumon dolgozik Jon Schaffer és Hansi Kürsch
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás